Zsuzsi fogyott, nem nyafogott! - 91 kilóról indult a háromgyerekes anyuka

Elhagyta magát, igénytelen, lusta, biztos egész nap eszik - ilyen és ehhez hasonló, cseppet sem kedves gondolatok jutnak eszébe sokaknak egy kikerekedett anyuka láttán. Ezerszer hallottam mindegyik verziót - legtöbbször gyermektelen, darázsderekú nőktől, vagy a babavárásról mit sem sejtő férfiaktól...

Pedig az újdonsült anyukák is vágynak arra, hogy életüknek újra része legyen a rendszeres mozgás: egyrészt azért, hogy visszanyerjék a szülés előtti alakjukat (vagy a lehető legközelebb kerüljenek hozzá), másrészt pedig azért, hogy egy kicsit kimozduljanak a négy fal közül és a mozgásnak köszönhetően lelkileg is formába lendüljenek. Ennek azonban legtöbbször az állja útját, hogy nincs kire hagyniuk a babát arra az időre, amíg formálódnak és feltöltődnek.

A jó hír az, hogy nem feltétlenül kell ,,lepasszolni” a kisdedet, hiszen a hordozós tornákon épp a gyerekek a legmutatósabb ,,kiegészítők”, amiket az anyukák mozgás közben viselnek. Ráadásul sportolni otthon is lehet, akkor is, ha a kicsit senkire sem lehet rábízni. Első hallásra talán nehéz elképzelni, de a totyogók szívesen bekapcsolódnak a mozgásba, sőt, egy idő után előszeretettel emlékeztetnek is arra, hogy ideje újra együtt tornázni!

 

 

Hizlaló  halogatás

 

Gyerekszülés ide vagy oda, az életmódváltást mindannyian hajlamosak vagyunk halogatni, ahogy sok más fontos dolgot az életben. Nagy igazság, hogy az okos ember más kárán tanul: az önsanyargató diéta és a túlzottan megerőltető sportolás komoly próbatétel elé állítja a szervezetet, s ha hoz is eredményt, a leadott kilók nagy valószínűséggel gyorsan visszatérnek, méghozzá kamatostul. A siker titka tehát az, hogy lassan, de biztosan haladjunk, így a kitartás garantáltan meghozza a gyümölcsét és az eredménynek is tartósan örülhetünk.

Arra, hogy ez így van, Tatár Zsuzsanna az egyik élő példa, aki három kisfiú büszke anyukája és sikeres életmódváltó. Már most is szép eredményekkel büszkélkedhet, azonban továbbra sincs megállás, hiszen ő is hosszú távra tervezi az egészséges életmódot. Zsuzsi az ékes bizonyíték arra, hogy a rendszeres mozgás és a tudatos táplálkozás fitneszbérlet és kacifántos alapanyagok nélkül is kivitelezhető, a pozitív változás első számú hozzávalója az elhatározás és a kitartás.

– Ádám, a legnagyobb fiam nem rég múlt 5 éves, az ő születése után még nem igazán foglalkoztam a túlsúlyommal. Egy idő után azonban elkezdett zavarni, korábban ugyanis aktívan sportoltam, a mozgás mindig is része volt az életemnek. Elhatároztam, hogy futni fogok, pár héttel később viszont úgy döntöttünk a párommal, hogy szeretnénk kistesót Ádinak, így felhagytam a futással. Miután Donát is megszületett, jobb alakom volt, ám az érkezését követően nem sokkal Angliába költöztünk, ahol ,,az újdonság hevében” felszaladt rám jó pár plusz kiló. Edi, a harmadik gyerekünk születése után úgy döntöttem, felhagyok a halogatással, és újra formába hozom magam - meséli lelkesen Zsuzsi, aki az első várandósságát 57 kilósan, a másodikat pedig 81 kilósan kezdte. A gyakori rosszullétek és a terhességi cukorbetegség miatt szülés után 73 kilót mutatott a mérleg, néhány hónap alatt azonban a 90 kilót is átlépte, ami már Zsuzsinak is sok volt.

 

Zsuzsimost-600x299.jpg Zsuzsi szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében, mióta életmódot váltott - Fotó: Magánarchívum


 

A mélypontok azért vannak, hogy erősítsék a kitartást

 

Az életmódváltásra is igaz, hogy elkezdeni a legnehezebb, aztán az egymást követő sikerek fenntartják a motivációt. Mélypontok persze mindig vannak, ezt Zsuzsi sem tagadja, az elmúlt időszakban azonban kifundált pár hatékony módszert, akár az étkezés, akár a sportolás terén lankad a lelkesedése.

Amikor meglátta a kétségbeejtő számot a mérlegen, rögtön a lovak közé csapott és teljes életmódot váltott. Száműzte az életéből a rossz szénhidrátokat, kerülni kezdte a tésztákat, kiiktatta az étrendjéből a cukrot, nem iszik kávét, viszont gondosan ügyel arra, hogy naponta megigyon 2,5 -3 liter folyadékot. Rengeteg fehérjét fogyaszt, elsősorban tojás, hal és fehérje turmix formájában, de a csirkemell és a párolt zöldség is szerves része az étkezéseinek. Most már eljutott arra az edzettségi szintre, hogy hetente többször fut 1 órát, ha pedig otthon tornázik, súlyzós edzésekkel és kardiómozgással formálódik. A nagyobb videómegosztó portálokon mindenki megtalálhatja a számára leginkább inspiráló edzésformát, legyen szó jógáról vagy boxról, tehát a heti többszöri edzést is meg lehet oldani drága fitneszbérlet nélkül is. 

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy eleinte nem volt piszok nehéz, egy-egy edzés alkalmával úgy éreztem, hogy majd’ belehalok, de a cél lebegett a szemem előtt, így ezeket az akadályokat is leküzdöttem. Az újévi fogadalmam az volt, hogy nyárra 70 kiló leszek, karácsonyra pedig 65 kilós célt tűztem ki. Eddig úgy néz ki, hogy sikerül elérnem. Az életmódváltás alatt rájöttem, hogy a titok nem feltétlenül a kilókban, sokkal inkább a centikben rejlik. Senkinek sem szabad elkeserednie, ha úgy látja, hogy a súlya stagnál, mivel a centik ilyenkor is csökkennek, érdemes méricskélni, hatalmas erőt ad – bíztatja a megtorpanókat Zsuzsi.

 

A csalónapokon belefér egy-egy szelet süti

 

Sikerének másik titka, hogy olykor engedélyez magának úgynevezett csalónapokat. Ezeket azért iktatja be, mert a szervezetünk nem gép, neki is kell a pihenés, azokon a napokon pedig, amikor kicsit lazábbra engedjük a gyeplőt, testünk is újratöltődhet anélkül, hogy kárba veszne az elért eredmény. Csalónap alatt persze Zsuzsi sem azt érti, hogy négysajtos pizzát eszik Dobos tortával, de ha úgy adódik, egy-egy szelet süteményt nem sajnál magától. A lényeg az, hogy másnap visszatér az egészségtudatos életmódhoz, és nem csábul el a mogyorókrémnek...

Zsuzsi, aki fodrászként dolgozik, nem rejti véka alá azt sem, hogy a három fiú, a házimunka és a vendégei mellett nem egyszerű mindezt megvalósítani, nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért a párja, Ádám amiben tud, segít neki. – Szívesen vigyáz a gyerekekre, így én el tudok menni futni és tornázni is marad időm utána. Rajta kívül a családom is rengeteget segít, nem is tudom, mi lenne velem nélkülük, valószínűleg nem itt tartanék – mondja Zsuzsi, akit az sem tántorít el a mozgástól, ha a gyerekeket mégsem tudja az apukájukra hagyni.

Olyankor a fiúkkal együtt edz otthon, amitől kezdetben ő is tartott, de ma már tudja, hogy nem lehetetlen küldetés: – Amikor Ádi, Doni és Edi is velem vannak, a sport móka és munka is egyben, a kellemeset a szó szoros értelmében véve összekötjük a hasznossal! Szerintem az egészséges életmódot nem lehet elég korán kezdeni, a nagyobbak például irigylésre méltóan tudnak velem együtt guggolni, az  ugrálós gyakorlatoktól pedig midhárman lázba jönnek. Ne féljünk bevonni a gyerekeket, mert nagyon élvezik a közös mozgást – osztja meg lelkesítő tapasztalatait Zsuzsi.

 


Zsuzsi számára a legnagyobb elismerést az jelentette, amikor a párja, Ádám azt mondta, hogy épp úgy imádta 91 kilósan is, mint most, de szívből örül annak, hogy a sport, ami Zsuzsit szemmel láthatóan boldoggá teszi, újra része az életének és hozzájárul ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. – Amióta sportolok és odafigyelek az étkezésemre, nagyobb lett az önbizalmam, jobb a kedvem, a közérzetem, ismét fel tudok úgy menni egy emelkedőn, hogy közben nem köpöm ki a tüdőmet, az állóképességem is rengeteget változott. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban ismét nőnek érzem magam. Ez azért különösen fontos, mert mindig is olyan anyuka szerettem volna lenni, akire büszkék lehetnek a gyerekei.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://menoke.blog.hu/api/trackback/id/tr7916368088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Menőke

Friss topikok

Címkék

2019 (1) 2020 (1) 7 év (1) Abacus Hotel (3) adhd (1) ADHD (1) adomány (1) afrodiziákum (2) aggodalom (1) agresszió (2) ágybavizelés (1) ágybavizelés oka (1) ágytisztaság (1) ajakbalzsam (1) ajándék (11) ajándékötlet (7) ajándékötlet férfiaknak (2) ajándékötlet nőknek (1) ajándékozás (1) ajándék barátnak (1) ajándék barátnőnek (1) akció (2) aktív életmód (1) alakformálás (5) alapbetegség (1) alkohol (4) alkoholfüggőség (1) alkoholizmus (2) állás (3) álláskeresés (3) állat (1) állatbarát (1) állatkert (1) állatkertek éjszakája (1) állatszőr (1) állattartás (2) allergia (1) alma (2) almás desszert (1) almás édesség (1) almás pite (1) almás recept (1) almás sütemény (1) almás süti (1) almatorta (1) aloe vera (1) álom (2) altatás (1) alvás (7) alvászavar (1) ambíció (2) Amerika (1) angyal (1) antibiotikum (1) anya (3) anyaság (5) anyatej (1) anyatejes táplálás (1) anyós (2) anyuka (1) apa (1) apák napja (1) apás szülés (1) apuka (1) asztrológia (15) asztrológus (2) Auguszt Cukrászda (1) Ausztria (2) autó (3) autóút (1) baba (17) baba-mama (1) bababőr (1) babahordozás (8) babahordozó (9) babakocsi (1) babapiskóta (1) babaúszás (1) babavárás (7) baba hasfájás (2) baba neme (1) Bagdy Emőke (2) Bak (1) bak (1) Baktay Zelka (1) baktérium (2) baleset (1) balesetmegelőzés (1) balkezes (1) balkezesek (1) balkezesség (1) balkezesség előfordulása (1) balkezesség előnye (1) balkezes átszoktatás (1) balkezes gyerek (1) balkezes írás (1) balkezes olló (1) banán (1) bántalmazás (3) barátnő (1) barátság (1) Barbie (1) Barbie baba (1) barnaság (1) barnulás (1) batáta (1) bátorság (3) bazsalikom (2) bazsalikom gondozás (1) bazsalikom gondozása (1) bazsalikom nevelés (1) bazsalikom öntözés (1) bazsalikom teraszon (1) Beethoven (1) béke (2) bélyeg (1) bélyegmúzeum (1) bemutató (1) bepisil (1) bepisilés (1) bepisilés oka (1) bepisilés okai (1) bepisilő gyerek (1) bepisil éjszaka (1) beszólás (1) betegség (7) beteg gyerek (3) Bika (5) Bika horoszkóp (1) Bika szülő (1) Bika tulajdonság (1) bikiniszezon (2) bizalom (1) biztonság (3) bölcsesség (2) boldog (1) boldogság (9) boldogtalanság (1) bőrápolás (4) bőrápolás kókuszolajjal (1) bőrfeszesítés (1) bőrfeszesítő (1) bőrgyógyász (1) bőrönd (1) borotva (2) borotválkozás (1) Braun (3) Braun prize (1) budakeszi vadaspark (1) Budapest (3) Bük (1) buli (2) büntetés (1) burnout (1) büszkeség (2) cappuccino (1) cékla (1) cellulit (1) cellulitisz (1) cica (3) cipó (2) cipótisztítás (1) citrom (1) coach (1) Corvina Kiadó (1) covid (2) covid-tünet (1) covid19 (2) Covid szövődmény (1) crumble (1) család (24) családalapítás (2) családbarát (1) családi nyaralás (1) családjog (1) családon belüli erőszak (1) császármetszés (1) csendeskönyv (1) csili (1) csillagászat (1) csillagjegy (6) csoki (4) csokiműhely (1) csokitorta (1) csokoládé (4) csomagolás (1) csontritkulás (1) csúfolódás (1) cukor (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (1) cukorbetegség szövődmény (1) cukorbeteg láb (1) cukortartalom (1) cukrászda (1) cukros üdítő (1) cumisüveg (1) curry (1) d-vitamin (2) d-vitamin hiány (1) danza di fiori (1) Debrecen (1) dekoráció (1) depresszió (3) desszert (10) diabétesz (1) diák (1) diéta (3) dió (1) díszítés (1) divat (2) divat trend (1) dohányzás (2) donáció (1) donor (1) döntés (1) Dr. Kollák Zita (1) Dr. Kovács Tibor (1) Dr. Máté Gábor (1) Dr. Ranschburg Jenő (1) Dr. Spányik András (1) Dr. Szabó Tamás (1) Dr. Tűű László (1) Dr. Zacher Gábor (2) ebéd (2) ébredés (1) édesburgonya (1) édesség (10) edzés (1) egészség (8) egészséges életmód (2) egészséges ételek (1) egészséges reggeli (1) egészséges táplálkozás (2) egészségmegőrzés (1) egyedüllét (1) egyke (1) egykék (1) éjszaka (1) éjszakai ágybavizelés (1) éjszakai bepisilés (1) éjszakázás (1) ékszer (1) életmentés (1) életmódváltás (1) elfogadás (1) élmény (1) élményfürdő (2) előléptetés (1) előszoba (1) elsősegély (1) eltévedt (1) eltűnés (1) elveszett (1) ember (1) endokrinológia (1) energia (2) ennivaló (1) eper (2) epertorta (1) epilátor (2) érdekesség (2) érettségi (1) érettségi vizsga (1) ergonomikus hordozó (2) ergonomikus hordozók (1) erő (1) erőszak (1) erőtlenség (1) esélyegyenlőség (1) esküvő (4) esküvőszervező (1) ételallergia (1) étkezés (1) étterem (1) Etyek (1) év gyerekkönyve (1) év könyve (1) fából készült játék (1) fahéj (2) fajáték (1) fapados (1) fáradtság (1) Farkas Róbert (1) fejlesztés (1) fejlődési rendellenesség (1) feketebors (1) félelem (2) felfázás (1) félrelépés (1) féltékenység (1) férfi (3) férfi meddőség (1) fertőtlenítés (5) fertőtlenítő (3) fertőzés (7) feszültség (1) feszültségoldás (1) fiatalság (1) figyelem (1) figyelmesség (1) film (1) firka (1) fogadalom (1) fogantatás (2) fogyás (11) fogyás szülés után (1) fogyókúra (2) folt (1) folteltávolítás (1) folyadékbevitel (1) fordulópont (1) forró csoki (1) fotózás (1) főtt tojás (1) főzés (1) főzött gyurma (1) függőség (1) fül-orr-gégész (1) fürdő (5) fürdőkúra (2) fűszer (2) fűszernövény (1) gabonapehely (1) garázs (1) gasztronómia (1) gátlás (2) gátlásos (1) Gingalló Csokoládéműhely (1) gluténmentes (1) gomba (1) Görögország (1) gyanta (1) gyerek (41) gyerekbarát (1) gyerekbetegség (3) gyerekek (1) gyerekhoroszkóp (7) gyerekjáték (1) gyerekkönyv (10) gyerekkor (1) gyerekkori depresszió (1) gyerekkori félelem (1) gyereklélek (1) gyerekmenü (1) gyereknap (2) gyereknevelés (1) gyerekorvos (1) gyerekprogram (2) gyerekpszichológus (2) gyerektartás (1) gyerekülés (1) gyerekvállalás (4) gyermek (1) gyermekágy (1) gyermeknefrológus (1) gyermekotthon (1) gyermekpszichológus (2) gyermekvállalás (1) gyes (1) gyógyfürdő (2) gyógynövény (1) gyógyszer (1) gyógytea (1) gyógyulás (3) gyógyvíz (2) gyömbér (1) Győri Ildikó (3) gyümölcs (1) gyurma (1) gyurma készítés (1) gyurma otthon (1) gyurma recept (1) habfürdő (1) hagyomány (1) haj (1) Halak (2) Halak gyerek (1) Halak horoszkóp (1) hálószoba (2) harmónia (2) háromnapos láz (1) hasfájás (3) hasfájós baba (3) hátfájás (1) havi vérzés (1) ház (2) hazai turizmus (1) házaspár (1) házasság (6) házasságkötés (1) háziállat (3) házimunka (1) Herceghalom (2) hétvége (2) hét év (1) Hévíz (2) hiánytünet (1) hideg (2) hidratálás (1) higiénia (1) hiperaktiv (1) hiperaktivitás (1) hipó (1) hiszti (1) hit (1) hőemelkedés (1) hólyag (1) homoszexualitás (1) honvágy (1) hordozás (6) hordozási tanácsadó (1) hordozó (1) hormonok (1) hormonzavar (1) horoszkóp (21) hőség (1) hosszú hétvége (2) hotel (3) húgyhólyag (1) hurrikán (1) hűség (1) húsvét (5) húsvéti ajándék (1) húsvéti sonka (1) húsvéti tojás (1) hűtlenség (1) hüvelygomba (1) idegen nyelv (1) idő (1) időjárás (1) idősödés (1) igazság (1) IKEA (1) Ikrek (6) Ikrek anya (1) ikrek csillagjegy (1) ikrek gyerek (2) ikrek horoszkóp (2) Ikrek kapcsolat (1) Ikrek összeillés (1) Ikrek szülő (1) Ikrek tulajdonság (1) illat (4) illóolaj (1) immunerősítés (3) immunrendszer (2) immuntréning (1) influenza (3) ingyenes koncert (1) innováció (1) intelligencia (2) interjú (3) internet (1) intim szőrtelenítés (1) inzulinrezisztencia (1) ir (1) irígység (1) Irma (1) író (1) ISARA (4) iskola (6) iskolai zaklatás (2) ismerkedés (2) ital (2) ivókúra (1) járvány (9) játék (8) játék fából (1) jézuska (1) jobbkezes (1) jóga (1) joghurt (1) jótékonyság (2) kabát (1) kábítószer (1) kakaó (1) kakaós kuglóf (1) kaland (1) kamarazene (1) kamaszkor (1) kapcsolat (10) kapcsolatok (1) kapcsolattartás (1) kapor (1) karácsony (5) karácsonyfa (1) karácsonyi ajádnék (1) karácsonyi ajándék (2) karácsonyi készülődés (1) karantén (6) kardamom (1) karrier (4) kása (1) katasztrófa (1) kávé (2) kávézó (1) kedvenc (2) kedvezmény (2) Kégl Ági (1) Kégl Ágnes (1) keksz (1) kert (2) kéz (1) kezeles (1) kézfertőtlenítés (5) kézfertőtlenítő (3) kézipoggyász (1) kézmosás (3) kézmüves (1) kiégés (1) kijárási korlátozás (2) kijárási tilalom (1) kikapcsolódás (9) kiközösítés (1) kimerültség (2) Kína (1) kirándulás (8) kiruccanás (5) kisbaba (3) kisgyerek (1) kismama (2) kismamatorna (1) kitartás (1) kíváncsiság (1) kocsi (2) koffeinmentes (1) koffeinmentes kávé (1) kókuszolaj (1) Kolibri Kiadó (1) kólika (1) kolléga (2) kommunikáció (3) koncert (2) konfliktus (4) konyhakert (1) könyv (12) könyvajánló (3) könyvújdonság (2) kórház (1) kórokozó (2) koronavírus (11) koronavírus-fertőzés (2) koronavírus szövődmény (1) koronavírus teszt (1) Kos (5) kötődés (3) kötődő nevelés (4) közlekedés (1) közlekedésbiztonság (1) kozmetikum (4) kreatív (1) kreativitás (4) krízis (1) krízisvonal (1) kuglóf (1) kuglóf recept (1) külföld (2) különleges név (1) kurkuma (1) kürtőskalács (1) kürtőskalács forma (1) kürtőskalács recept (1) kürtőskalács sütés (1) kutya (1) lábbeli (1) lakás (3) Lakatos Márk (1) láthatás (1) látnivaló (7) látnivalók (1) láz (2) lázcsillapítás (2) lázgörcs (1) leégés (1) legjobb barátnők (1) LEGO (2) lélek (1) lelki segély (1) lelki terror (1) LErbolario (2) leszokás (1) levendula (1) Libri Kiadó (1) lime (1) lisztmentes (1) London (1) LUSH (2) lustaság (1) macska (4) magánügy (1) magány (1) Magyarország (1) magyar népmese (1) magzatvédő vitamin (2) mama (2) mangó (1) margitsziget (3) Martonvasar (1) mascarpone (2) másság (1) masszázs (2) matek (1) matematika (1) Máté Gábor (1) meddőség (3) Mediátor (1) megcsalás (1) megelőzés (7) megfázás (4) meglepetés (1) mélypont (1) menő (1) Menő Mamik (1) menstruáció (2) Mentesen is teljesen (1) menzesz (1) méregtelenítés (1) Mérleg (4) Mérleg anya (1) Mérleg csillagjegy (2) Mérleg gyerek (1) Mérleg horoszkóp (2) Mérleg kapcsolat (1) Mérleg nő (1) Mérleg szülő (1) Mérleg tulajdonság (1) mese (4) mesekönyv (2) mézeskalács (1) meztelen (1) meztelenség (1) Mikulás (2) mintavétel (1) mobiltelefon (2) mondóka (1) morzsasüti (1) mosás (2) mosógép (1) mosókapszula (1) mosószer (2) motiváció (1) mozgás (2) mozgékony gyerek (1) mozi (1) mozifilm (1) munka (9) munkahely (6) munkavállalás (2) müzli (1) nagycsalád (1) náhta (1) nap (1) napozás (3) napszemüveg (1) napvédelem (3) narancsbőr (2) narancsbőr ellen (1) narancsbőr kozmetikum (1) nászút (1) nátha (3) natúrkozmetikum (4) nefrológus (1) nemalvás (1) nemzeti filharmonikusok (1) népmese (1) netszerelem (1) név (1) nevelés (9) névválasztás (1) (2) nőgyógyász (2) női bajok (1) Nők (1) Nőnap (1) nőnapi ajándék (1) nőnapi ajándékötlet (1) Nono Pantalon (1) növény (1) nyár (5) nyaralás (4) nyári szünet (2) nyelvtanulás (1) nyelvtudás (1) Nyilas (3) Nyilas gyerek (1) Nyilas horoszkóp (1) nyújtás (1) nyújtógyakorlat (1) odafigyelés (1) okostelefon (1) Olaszország (3) olasz konyha (1) Oliva Étterem Veszprém (1) Oliva Hotel és Étterem (2) Oliva Hotel Veszprém (1) öltözet (1) öltözködés (2) olvasás (6) önbizalom (2) önéletrajz (1) önkéntes karantén (1) online koncert (1) online tanulás (1) önvédelem (1) orbánc (1) Ördög Nóri (1) öregedés (1) óriásplakát (1) örökbefogadás (1) örök barátság (1) öröm (1) Oroszlán (4) Oroszlán csillagjegy (1) Oroszlán gyermek (1) Oroszlán horoszkóp (1) orvos (3) őssejt (2) őssejt-adományozás (2) összefogás (1) ősz (1) őszi cseme (1) őszi csemegék (4) osztály (1) osztálykirándulás (1) osztálytárs (1) őszülés (1) ősz haj (1) ötlet (1) otthon (3) óvoda (2) OVSZ (1) pajzsmirigy (1) pandemia (1) Pandora (1) panír (1) papucs (1) parfüm (3) párkapcsolat (6) Park Kiadó (1) párválasztás (1) Paulo Coelho (1) pcos (1) pedagógus (2) példa (1) pelenka (1) penne (1) pénz (2) pénzbüntetés (1) Petrovszki Petra (1) piac (1) pici and the city (1) pihenés (13) pince (1) piskóta (1) pite (1) pitetészta (1) popsitörlő (1) prevenció (4) program (7) programajánló (9) prűd (1) pszichológia (16) pszichológus (8) rajz (1) Rák (5) rakott krumpli (1) Rák anya (1) Rák csillagjegy (2) Rák horoszkóp (1) Rák kapcsolat (1) Rák nő (1) Rák tulajdonság (1) randi (1) rántott sajt (1) rebarbara (1) recept (14) regenerálódás (2) reggel (1) reggeli (2) reklámarc (1) relax (1) rémálom (1) rend (1) rendetlenség (1) rendrakás (1) repülés (1) repülő (2) repülőtér (1) repülőút (2) reziliencia (1) róka (1) romantika (1) rózsa (1) rózsaillat (1) ruha (3) rúzs (1) sáfrány (1) sajt (2) sajttorta (1) saláta (1) Sárvár (1) sebész (1) segítség (5) selejtezés (1) (1) siker (11) sikerélmény (2) sikeres fogyás (1) sikeres fogyókúra (1) sikersztori (3) Skorpió (4) Skorpió gyerek (1) Skorpió horoszkóp (2) skorpió nő (1) skorpió szülő (1) smoothie (2) sni (1) (1) só-liszt gyurma (1) só-liszt gyurma recept (1) sófogyasztás (1) sógornő (1) sonka (1) sósav (1) sport (3) Starbucks (1) strand (2) Strandok Éjszakája (1) strandszezon (1) stressz (7) stresszoldás (2) Sunday Brunch (1) sütemény (4) sütés (2) süti (4) sütőtök (1) Svábhegyi Gyógyintézet (1) szabadság (1) szakértő (1) Szakítás (1) szálloda (2) szauna (2) szegfűszeg (1) szem (2) személyiség (6) szemszín (1) szemüveg (1) szennyes (1) szépség (2) szerelem (16) szerelmesek napja (1) szerencse (1) szeretet (6) szex (3) szex szülés után (1) szilveszter (2) szín (2) szingli (2) szív (1) szívbetegség (1) szobatisztaság (1) szökés (1) szókincs (1) szőlő (1) szomszéd (1) szoptatás (1) szőr (1) szórakozás (1) szorongás (3) szorongás bepisilés (1) szőrtelenítés (3) szülés (9) szülésfotózás (1) szülés utáni depresszió (1) születés (1) szülő (18) szülő-gyerek (1) szülő-gyerek kapcsolat (10) szülőhoroszkóp (1) szünidő (1) szűrővizsgálat (1) Szűz (4) Szűz anya (1) Szűz csillagjegy (2) Szűz gyerek (2) Szűz horoszkóp (2) Szűz jegy (1) Szűz jellem (1) Szűz nő (1) Szűz személyiség (1) Szűz szülő (1) Szűz tulajdonság (1) tablet (2) takarítás (2) tanár (2) tanulás (2) táplálékkiegészítő (1) táplálkozás (2) tápszer (1) társkeresés (6) társkereső (1) tartalmas időtöltés (1) tavaszi fáradtság (1) távkapcsolat (2) tea (1) teafaolaj (1) teafőzés (1) tehetség (1) tejmentes (1) tejmetnes (1) tejszínhab. reggeli (1) tél (2) Télapó (1) telefon (1) téli bőrápolás (1) téli sport (1) téli wellness (2) terhesség (1) terhesvitamin (1) termál (2) termálfürdő (3) termálvíz (2) termékenység (3) természetes szépség (1) természetes szülés (1) test (2) testápolás (1) testápoló (2) testvér (2) teszt (5) tészta (2) tésztaétel (1) tévhit (1) tinédzser (1) tippek (1) tiramisu (2) tisztaság (3) tojás (1) tojásmentes (1) tojássaláta (1) tolerancia (2) tonhal (1) törlőkendő (1) torna (2) torokgyulladás (1) torta (2) törvény (1) totyogó (1) tradíció (1) trend (1) tudomány (1) tulajdonság (1) tunetek (1) turmix (3) tüsszentés (2) üdítő (1) udvar (1) ügyelet (1) Ügyvéd (1) újdonság (5) újév (3) újévi fogadalom (1) újrakezdés (1) újszülött (1) új év (3) új film (1) ultrahang (1) uniszex ajándék (1) ünnep (2) ünnepi készülődés (3) úszás (1) úszásoktatás (1) uszoda (1) út (1) utazás (19) utazás cukorbetegen (1) utazás cukorbetegséggel (1) utazás diabétesz (1) uv-a (1) uv-b (1) üzletnyitás (1) uzsonna (1) vacsora (2) vakáció (5) Válás (2) Valentin nap (2) Válóper (2) várandósság (4) varázspalló (1) vasalás (1) vásárlás (1) vega (1) vegyszermentes (1) vélemény (1) vér (1) véradás (2) Verona (1) vérplazma (1) vérvétel (1) vese (1) veszekedés (1) veszély (1) Veszprém (3) videójáték (1) világjárvány (1) virág (1) vírus (9) vírusölő (1) vita (1) vitalitás (1) vitamin (6) vitaminhiány (1) víz (1) vízbiztonság (1) vízöntő (1) vizsga (1) vizsgadrukk (1) vodka (1) VV Ági (1) Waldorf saláta (1) wellness (10) wellness hotel (1) zab (1) zabpehely (1) zabpelyhes keksz (1) zaklatás (2) zene (1) zöldség (3) zöld turmix (1) Zsámbék (1) Zsarolás (1) zsebpénz (1) zsírégetés (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása