Szépséghét otthon - Cserélődj ki karácsonyra!

 

Sokszor érzed úgy az év végi hajtásban, hogy nem jut elég időd magadra? Jó hírünk van: ettől még Te is hozhatod a legjobb formádat idén karácsonykor, minden csak szervezés kérdése!

 

A szoros napirendbe valóban nehéz lenne beilleszteni az összes szépészeti tennivalót, ami segít, hogy remekül érezd magad a bőrödben, a hét folyamán okosan elosztva viszont mindannyian fordíthatunk időt a szépülésre! Elég minden napra beiktatni néhány szépítő programot, így az ünnepekre tökéletes lehet az összkép!

Mielőtt belekezdesz, jó ha tudod, hogy vannak olyan lépések, amiket egy héten többször, kitartóan kell végezni ahhoz, hogy az eredmény
szemmel látható legyen. Szerencsére a munkánknak hamar meglesz a gyümölcse, így biztos, hogy nem csak te nézel majd elégedettebben a tükörbe, hanem környezetedben élőktől is besöpörheted a bókokat!

 

Fotó: Unsplash


Hétfő

 


Ahhoz, hogy a tápláló krémek jótékony összetevői beszívódjanak és kifejthessék áldásos hatásukat, az első és legfontosabb lépés az elhalt hámsejtek eltávolítása. Ennek egyik legegyszerűbb módja a testradír használata. Mielőtt felvinnéd a terméket a bőrödre, engedj magadra kellemesen meleg vizet a zuhany alatt, majd körkörös mozdulatokkal masszírozd át a testedet a radírral! Ezt a műveletet hetente egyszer mindenképpen érdemes elvégezni, így a bőröd sokkal egészségesebb és puhább lesz, mint korábban! Fontos, hogy az arcodat soha ne testradírral vedd kezelésbe, mert itt érzékenyebb a bőr, így finomabb szemcsékre van szüksége!

  • A hét többi napján használj luffaszivacsot a zuhanyzás során, ezzel kellően felélénkítheted a vérkeringésedet, ami segíthet abban, hogy megszabadulj a salakanyagoktól és feszesebbé is válhat tőle a bőröd.
  • A háton vagy a mellkason kialakuló pattanások ellen is bevetheted a dörzsszivacsot: nedvesítsd be és cseppents rá 4-5 csepp (nem szintetikus!) teafa vagy levendula olajat, és ezzel masszírozd át az érintett területet!
  • Minden zuhanyzás után kényeztesd a bőrödet gazdag testápolóval!

 


Menőke-kedvenc:

 

A Fior di Salina tengeri sós-olajos testradír évek óta hasznos segítőtárs, évszaktól függetlenül. A tengeri só hatékonyan távolítja el azt, amire a bőrnek semmi szüksége, a benne lévő tápláló olaj pedig azonnal puhává és nem mellesleg illatossá teszi a bőrt. A tengeri só hámlasztó hatású, nagyban hozzájárul a bőrregeneráláshoz, amit már az első alkalommal megtapasztaltam! A benne lévő olajnak köszönhetően száraz bőrön is használható, így a dörzshatás még intenzívebb, mintha zuhanyzás közben vinnéd fel a vizes bőrre! (Öblítésre természetesen a száraz radírozást követően is szükség lesz!)

 


Kedd

 

A szakemberek úgy tartják - és szerintem érdemes elhinni nekik -, hogy radírozás után pár óráig nem ajánlott szőrteleníteni, ezért jobb a következő napra időzíteni ezt a teendőt. Mielőtt nekilátnál a szőrtelenítésnek, sezdd ki a szemöldöködet: legjobb, ha ezt fürdés vagy zuhanyozás után teszed, a felszálló gőznek köszönhetően ugyanis kitágulnak a pórusok és kevesebb fájdalommal szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrszálaktól. Ha nem vagy gyakorlott ebben a műveletben, egy világos szemceruzával rajzold meg azt az ívet, amit követni szeretnél! A vonal alá eső szálakat egy jó szemöldökcsipesszel távolítsd el, a növekedéssel megegyező irányban. Fokozatosan tépkedd ki a szőrszálakat, mert a túlzottan keskeny vagy rövid szemöldök elronthatja az összképet! A szedegetés után kipirosodhat a bőr, ezért jó, ha van kéznél valamilyen bőrnyugtató készítmény - nekem a tápláló, puhító és regeneráló hatású tiszta shea vaj vált be a legjobban, amit azért is szeretek, mert nagyon sokoldalúan használhatok: arcra, testre, sőt akár hajra is! 

 


+1 tennivaló erre a napra

 

Szedd össze szépségápolási termékeidet, és alaposan vizsgáld át azokat: amiknek már lejárt a szavatossági ideje vagy amiket legalább hat hónapja nem használsz, dobd! A hosszú ideje felbontott krémektől, a beszáradt szemspiráltól és az el nem talált árnyalatú sminktermékektől is vegyél búcsút!

 


Szerda

 


A női test egyik legszebb büszkesége lehet az ápolt dekoltázs és a feszes mellek. Aki túl drasztikus fogyókúrát tartott és rövid idő alatt szabadult meg nagyobb feleslegtől, bizonyára tapasztalta, milyen rosszat tesz ez a keblekkel! Éppen ezért – többek között szépségünk védelméért is – fontos, hogy okosan állítsuk össze a karcsúsító programot és ne gyötörjük meg túlzottan a testünket az álomsúly eléréséért. Feszesítő krémekkel rendszeresen érdemes átmasszírozni a melleket és a dekoltázst, de ezen a testtájon is remek természetes segítőd lehet a shea vaj,amit az afrikai nők már évszázadok óta természetes feszesítőként alkalmaznak!

  • Kerüld a túlzottan forró fürdőt, mert ennek hatására a bőr veszíthet rugalmasságából, és ez idővel megmutatkozik a mell formáján, állagán is.
  • Hideg-meleg váltózuhannyal (se a meleget, se a hideget ne vidd túlzásba, mindkettő elviselhető hőfokú legyen!) is sokat tehetsz azért, hogy feszesebbek legyenek a kebleid!
  • Jót teszel az alakoddal, ha csökkented a zsírbevitelt – különösen igaz ez az állati eredetű zsírokra! – de teljes mértékben semmiképpen sem szabad száműzni étrendből a közellenségnek kikiáltott zsírokat sem, mert a szervezet egészséges működéséhez ezekre is szükség van! 

 

Csütörtök

 


Kevesen vannak azok, akiknek megadatott a tökéletes, lapos has – ők nem is sejtik, milyen küzdelmbe kerül másoknak az, hogy formába lendüljenek. Ehhez elengedhetetlen, hogy hetente legalább háromszor fordíts időt a sportolásra, és odafigyelj a táplálkozásra. Ezen kívül bevetheted még a narancsbőrűző krémeket is, amiket ajánlott energikus masszázzsal felvinni a kritikus területekre. A masszírozásnak köszönhetően élénkül a vérkeringés, ami önmagában is hozzájárul a salakanyagok elszállításához. 

 

A kifogások nem menők!

 


Nem kell rendkívül megerőltető mozgást végezned azért, hogy szervezeted zsírt égessen: sokkal fontosabb az, hogy közepes intenzitással és magasabb ismétlésszámmal dolgozz! Az otthoni torna hatékonyságában már rég nem ér kételkedni - remekül formálódhatsz és változatos gyakorlatokkal lendülhetsz formába Béres Alexandra vadiúj honlapjának köszönhetően, ahol rengeteg ingyenes programot is találsz!

 


Péntek

 


Nem kellene, hogy „luxusnak” számítson, a mai rohanó világban még is az a lazító fürdő. Egy héten legalább egyszer engedd meg magadnak ezt a kényeztetést: töltsd meg a kádat kellemesen meleg vízzel, és adj hozzá 6 evőkanál tejszín, 2 evőkanál méz és 10-10 csepp levendula és citromfű olaj keverékét! Ha nem akarsz ilyesmivel bajlódni, válassz egy különleges illatú habfürdőt - nekem most a rózsaillatú az aktuális kedvencem, ha szereted a virágos illatokat, nem is kell tovább keresned! Gyújts néhány gyertyát a fürdőszobában, és próbál meg legalább 15-20 percig lazítani! Ha végeztél, bújj kényelmes ruhába és próbálj pihenni! Az egész heti hajtás után – főleg ha betartod a magadnak tett ígéretet és sportolásra is fordítasz időt a mindennapi teendők mellett – igazán jól fog esni ez a kikapcsolódás!

 


Nyom nélkül

 

Ahogy nő az éveink száma, úgy egyre inkább nyomot hagy arcunkon a fáradtság, a kialvatlanság. Ha nehezen alszol el, párologtass a hálószobában levendula és/vagy citromfű olajat, lefekvés előtt pedig igyál meg egy csésze kamillateát. Így biztos, hogy nyugodtabban telik az éjszaka! 

 


Szombat

 


Évszaktól függetlenül fontos, hogy gondot fordíts kezed és lábad ápolására. Hetente egyszer érdemes alaposan átdörzsölni a talpadat és a sarkadat lábradírral és habkővel eltávolítani a megvastagodott bőrt (igen, még télen is!). Legalább évszakváltáskor ajánlott lenne felkeresni egy pedikűröst, aki alaposan kezelésbe veheti a lábadat, így neked már csak a „szinten tartásról” kell gondoskodnod az otthoni ápolással. Reszeld formára a körmödet, ha úgy tetszik, lakkozd ki, majd gazdag állagú, tápláló krémmel kend be a talpadat! Bújj vastag zokniba, így még hatékonyabb lesz a hidratálás! A kezeden is reszeld formára a körmöket, pár csepp édes mandula olajjal vagy tiszta shea vajjal masszírozd át a körömágyat, így egy fapálcikával visszatolhatod a túlnőtt bőrt – így, hogy nem kivágod, elkerülheted a fertőzésveszélyt is.

 


Megárt, ha sok!

 


A körömreszelővel nemcsak a körmök formáját csinosíthatod, hanem a felszíni egyenletlenségeket is eltüntetheted. Jó tudni viszont, hogy ha túl gyakran kerítesz erre sort, túlzottan elvékonyodhat a körmöd! Legyél mértéktartó és csak 2-3 hetente használd „felületi kezelésre” a körömreszelőt!

 


Vasárnap

 


Nemcsak az arcodnak, de a hajadnak is jót tesz, ha hetente legalább egyszer pakolással teszel a szépségéért. A hét során többször is alkalmazott, mindenütt hatékony shea vajat – vagy akár mézet! – a hajápolásban is segítségül hívhatod: vidd fel a száraz hajra, jól masszírozd be, tekerj a hajadra törölközőt, majd hagyd hatni az értékes hajápolót 30-40 percen keresztül. Ezután moss hajat a jól megszokott szertartásod szerint! Fontos, hogy a hajadat mindig alaposan megszárítsd, de soha ne fújj rá tűzforró levegőt! Különösen a téli napokon lényeges, de a szeszélyes tavaszi időszakban is érdemes betartani azt a szabályt, mely szerint hajszárítás után legalább 40 perc teljen el, míg az utcára lépsz, nehogy megfázzon a fejbőr vagy a hajhagymák!


Hideg szépség

 


Fényesebbek lesznek a hajszálak, ha a hajmosást követő öblítéshez kellemesen hideg vizet használsz. Ennek köszönhetően a hajat alkotó szarupikkelyek szorosabban összezárnak, így a samponban, balzsamban és a pakolásban lévő jótékony összetevőket is jobban megőrzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://menoke.blog.hu/api/trackback/id/tr2116368128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Menőke

Friss topikok

Címkék

2019 (1) 2020 (1) 7 év (1) Abacus Hotel (3) adhd (1) ADHD (1) adomány (1) afrodiziákum (2) aggodalom (1) agresszió (2) ágybavizelés (1) ágybavizelés oka (1) ágytisztaság (1) ajakbalzsam (1) ajándék (11) ajándékötlet (7) ajándékötlet férfiaknak (2) ajándékötlet nőknek (1) ajándékozás (1) ajándék barátnak (1) ajándék barátnőnek (1) akció (2) aktív életmód (1) alakformálás (5) alapbetegség (1) alkohol (4) alkoholfüggőség (1) alkoholizmus (2) állás (3) álláskeresés (3) állat (1) állatbarát (1) állatkert (1) állatkertek éjszakája (1) állatszőr (1) állattartás (2) allergia (1) alma (2) almás desszert (1) almás édesség (1) almás pite (1) almás recept (1) almás sütemény (1) almás süti (1) almatorta (1) aloe vera (1) álom (2) altatás (1) alvás (7) alvászavar (1) ambíció (2) Amerika (1) angyal (1) antibiotikum (1) anya (3) anyaság (5) anyatej (1) anyatejes táplálás (1) anyós (2) anyuka (1) apa (1) apák napja (1) apás szülés (1) apuka (1) asztrológia (15) asztrológus (2) Auguszt Cukrászda (1) Ausztria (2) autó (3) autóút (1) baba (17) baba-mama (1) bababőr (1) babahordozás (8) babahordozó (9) babakocsi (1) babapiskóta (1) babaúszás (1) babavárás (7) baba hasfájás (2) baba neme (1) Bagdy Emőke (2) bak (1) Bak (1) Baktay Zelka (1) baktérium (2) baleset (1) balesetmegelőzés (1) balkezes (1) balkezesek (1) balkezesség (1) balkezesség előfordulása (1) balkezesség előnye (1) balkezes átszoktatás (1) balkezes gyerek (1) balkezes írás (1) balkezes olló (1) banán (1) bántalmazás (3) barátnő (1) barátság (1) Barbie (1) Barbie baba (1) barnaság (1) barnulás (1) batáta (1) bátorság (3) bazsalikom (2) bazsalikom gondozás (1) bazsalikom gondozása (1) bazsalikom nevelés (1) bazsalikom öntözés (1) bazsalikom teraszon (1) Beethoven (1) béke (2) bélyeg (1) bélyegmúzeum (1) bemutató (1) bepisil (1) bepisilés (1) bepisilés oka (1) bepisilés okai (1) bepisilő gyerek (1) bepisil éjszaka (1) beszólás (1) betegség (7) beteg gyerek (3) Bika (5) Bika horoszkóp (1) Bika szülő (1) Bika tulajdonság (1) bikiniszezon (2) bizalom (1) biztonság (3) bölcsesség (2) boldog (1) boldogság (9) boldogtalanság (1) bőrápolás (4) bőrápolás kókuszolajjal (1) bőrfeszesítés (1) bőrfeszesítő (1) bőrgyógyász (1) bőrönd (1) borotva (2) borotválkozás (1) Braun (3) Braun prize (1) budakeszi vadaspark (1) Budapest (3) Bük (1) buli (2) büntetés (1) burnout (1) büszkeség (2) cappuccino (1) cékla (1) cellulit (1) cellulitisz (1) cica (3) cipó (2) cipótisztítás (1) citrom (1) coach (1) Corvina Kiadó (1) covid (2) covid-tünet (1) covid19 (2) Covid szövődmény (1) crumble (1) család (24) családalapítás (2) családbarát (1) családi nyaralás (1) családjog (1) családon belüli erőszak (1) császármetszés (1) csendeskönyv (1) csili (1) csillagászat (1) csillagjegy (6) csoki (4) csokiműhely (1) csokitorta (1) csokoládé (4) csomagolás (1) csontritkulás (1) csúfolódás (1) cukor (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (1) cukorbetegség szövődmény (1) cukorbeteg láb (1) cukortartalom (1) cukrászda (1) cukros üdítő (1) cumisüveg (1) curry (1) d-vitamin (2) d-vitamin hiány (1) danza di fiori (1) Debrecen (1) dekoráció (1) depresszió (3) desszert (10) diabétesz (1) diák (1) diéta (3) dió (1) díszítés (1) divat (2) divat trend (1) dohányzás (2) donáció (1) donor (1) döntés (1) Dr. Kollák Zita (1) Dr. Kovács Tibor (1) Dr. Máté Gábor (1) Dr. Ranschburg Jenő (1) Dr. Spányik András (1) Dr. Szabó Tamás (1) Dr. Tűű László (1) Dr. Zacher Gábor (2) ebéd (2) ébredés (1) édesburgonya (1) édesség (10) edzés (1) egészség (8) egészséges életmód (2) egészséges ételek (1) egészséges reggeli (1) egészséges táplálkozás (2) egészségmegőrzés (1) egyedüllét (1) egyke (1) egykék (1) éjszaka (1) éjszakai ágybavizelés (1) éjszakai bepisilés (1) éjszakázás (1) ékszer (1) életmentés (1) életmódváltás (1) elfogadás (1) élmény (1) élményfürdő (2) előléptetés (1) előszoba (1) elsősegély (1) eltévedt (1) eltűnés (1) elveszett (1) ember (1) endokrinológia (1) energia (2) ennivaló (1) eper (2) epertorta (1) epilátor (2) érdekesség (2) érettségi (1) érettségi vizsga (1) ergonomikus hordozó (2) ergonomikus hordozók (1) erő (1) erőszak (1) erőtlenség (1) esélyegyenlőség (1) esküvő (4) esküvőszervező (1) ételallergia (1) étkezés (1) étterem (1) Etyek (1) év gyerekkönyve (1) év könyve (1) fából készült játék (1) fahéj (2) fajáték (1) fapados (1) fáradtság (1) Farkas Róbert (1) fejlesztés (1) fejlődési rendellenesség (1) feketebors (1) félelem (2) felfázás (1) félrelépés (1) féltékenység (1) férfi (3) férfi meddőség (1) fertőtlenítés (5) fertőtlenítő (3) fertőzés (7) feszültség (1) feszültségoldás (1) fiatalság (1) figyelem (1) figyelmesség (1) film (1) firka (1) fogadalom (1) fogantatás (2) fogyás (11) fogyás szülés után (1) fogyókúra (2) folt (1) folteltávolítás (1) folyadékbevitel (1) fordulópont (1) forró csoki (1) fotózás (1) főtt tojás (1) főzés (1) főzött gyurma (1) függőség (1) fül-orr-gégész (1) fürdő (5) fürdőkúra (2) fűszer (2) fűszernövény (1) gabonapehely (1) garázs (1) gasztronómia (1) gátlás (2) gátlásos (1) Gingalló Csokoládéműhely (1) gluténmentes (1) gomba (1) Görögország (1) gyanta (1) gyerek (41) gyerekbarát (1) gyerekbetegség (3) gyerekek (1) gyerekhoroszkóp (7) gyerekjáték (1) gyerekkönyv (10) gyerekkor (1) gyerekkori depresszió (1) gyerekkori félelem (1) gyereklélek (1) gyerekmenü (1) gyereknap (2) gyereknevelés (1) gyerekorvos (1) gyerekprogram (2) gyerekpszichológus (2) gyerektartás (1) gyerekülés (1) gyerekvállalás (4) gyermek (1) gyermekágy (1) gyermeknefrológus (1) gyermekotthon (1) gyermekpszichológus (2) gyermekvállalás (1) gyes (1) gyógyfürdő (2) gyógynövény (1) gyógyszer (1) gyógytea (1) gyógyulás (3) gyógyvíz (2) gyömbér (1) Győri Ildikó (3) gyümölcs (1) gyurma (1) gyurma készítés (1) gyurma otthon (1) gyurma recept (1) habfürdő (1) hagyomány (1) haj (1) Halak (2) Halak gyerek (1) Halak horoszkóp (1) hálószoba (2) harmónia (2) háromnapos láz (1) hasfájás (3) hasfájós baba (3) hátfájás (1) havi vérzés (1) ház (2) hazai turizmus (1) házaspár (1) házasság (6) házasságkötés (1) háziállat (3) házimunka (1) Herceghalom (2) hétvége (2) hét év (1) Hévíz (2) hiánytünet (1) hideg (2) hidratálás (1) higiénia (1) hiperaktiv (1) hiperaktivitás (1) hipó (1) hiszti (1) hit (1) hőemelkedés (1) hólyag (1) homoszexualitás (1) honvágy (1) hordozás (6) hordozási tanácsadó (1) hordozó (1) hormonok (1) hormonzavar (1) horoszkóp (21) hőség (1) hosszú hétvége (2) hotel (3) húgyhólyag (1) hurrikán (1) hűség (1) húsvét (5) húsvéti ajándék (1) húsvéti sonka (1) húsvéti tojás (1) hűtlenség (1) hüvelygomba (1) idegen nyelv (1) idő (1) időjárás (1) idősödés (1) igazság (1) IKEA (1) Ikrek (6) Ikrek anya (1) ikrek csillagjegy (1) ikrek gyerek (2) ikrek horoszkóp (2) Ikrek kapcsolat (1) Ikrek összeillés (1) Ikrek szülő (1) Ikrek tulajdonság (1) illat (4) illóolaj (1) immunerősítés (3) immunrendszer (2) immuntréning (1) influenza (3) ingyenes koncert (1) innováció (1) intelligencia (2) interjú (3) internet (1) intim szőrtelenítés (1) inzulinrezisztencia (1) ir (1) irígység (1) Irma (1) író (1) ISARA (4) iskola (6) iskolai zaklatás (2) ismerkedés (2) ital (2) ivókúra (1) járvány (9) játék (8) játék fából (1) jézuska (1) jobbkezes (1) jóga (1) joghurt (1) jótékonyság (2) kabát (1) kábítószer (1) kakaó (1) kakaós kuglóf (1) kaland (1) kamarazene (1) kamaszkor (1) kapcsolat (10) kapcsolatok (1) kapcsolattartás (1) kapor (1) karácsony (5) karácsonyfa (1) karácsonyi ajádnék (1) karácsonyi ajándék (2) karácsonyi készülődés (1) karantén (6) kardamom (1) karrier (4) kása (1) katasztrófa (1) kávé (2) kávézó (1) kedvenc (2) kedvezmény (2) Kégl Ági (1) Kégl Ágnes (1) keksz (1) kert (2) kéz (1) kezeles (1) kézfertőtlenítés (5) kézfertőtlenítő (3) kézipoggyász (1) kézmosás (3) kézmüves (1) kiégés (1) kijárási korlátozás (2) kijárási tilalom (1) kikapcsolódás (9) kiközösítés (1) kimerültség (2) Kína (1) kirándulás (8) kiruccanás (5) kisbaba (3) kisgyerek (1) kismama (2) kismamatorna (1) kitartás (1) kíváncsiság (1) kocsi (2) koffeinmentes (1) koffeinmentes kávé (1) kókuszolaj (1) Kolibri Kiadó (1) kólika (1) kolléga (2) kommunikáció (3) koncert (2) konfliktus (4) konyhakert (1) könyv (12) könyvajánló (3) könyvújdonság (2) kórház (1) kórokozó (2) koronavírus (11) koronavírus-fertőzés (2) koronavírus szövődmény (1) koronavírus teszt (1) Kos (5) kötődés (3) kötődő nevelés (4) közlekedés (1) közlekedésbiztonság (1) kozmetikum (4) kreatív (1) kreativitás (4) krízis (1) krízisvonal (1) kuglóf (1) kuglóf recept (1) külföld (2) különleges név (1) kurkuma (1) kürtőskalács (1) kürtőskalács forma (1) kürtőskalács recept (1) kürtőskalács sütés (1) kutya (1) lábbeli (1) lakás (3) Lakatos Márk (1) láthatás (1) látnivaló (7) látnivalók (1) láz (2) lázcsillapítás (2) lázgörcs (1) leégés (1) legjobb barátnők (1) LEGO (2) lélek (1) lelki segély (1) lelki terror (1) LErbolario (2) leszokás (1) levendula (1) Libri Kiadó (1) lime (1) lisztmentes (1) London (1) LUSH (2) lustaság (1) macska (4) magánügy (1) magány (1) Magyarország (1) magyar népmese (1) magzatvédő vitamin (2) mama (2) mangó (1) margitsziget (3) Martonvasar (1) mascarpone (2) másság (1) masszázs (2) matek (1) matematika (1) Máté Gábor (1) meddőség (3) Mediátor (1) megcsalás (1) megelőzés (7) megfázás (4) meglepetés (1) mélypont (1) menő (1) Menő Mamik (1) menstruáció (2) Mentesen is teljesen (1) menzesz (1) méregtelenítés (1) Mérleg (4) Mérleg anya (1) Mérleg csillagjegy (2) Mérleg gyerek (1) Mérleg horoszkóp (2) Mérleg kapcsolat (1) Mérleg nő (1) Mérleg szülő (1) Mérleg tulajdonság (1) mese (4) mesekönyv (2) mézeskalács (1) meztelen (1) meztelenség (1) Mikulás (2) mintavétel (1) mobiltelefon (2) mondóka (1) morzsasüti (1) mosás (2) mosógép (1) mosókapszula (1) mosószer (2) motiváció (1) mozgás (2) mozgékony gyerek (1) mozi (1) mozifilm (1) munka (9) munkahely (6) munkavállalás (2) müzli (1) nagycsalád (1) náhta (1) nap (1) napozás (3) napszemüveg (1) napvédelem (3) narancsbőr (2) narancsbőr ellen (1) narancsbőr kozmetikum (1) nászút (1) nátha (3) natúrkozmetikum (4) nefrológus (1) nemalvás (1) nemzeti filharmonikusok (1) népmese (1) netszerelem (1) név (1) nevelés (9) névválasztás (1) (2) nőgyógyász (2) női bajok (1) Nők (1) Nőnap (1) nőnapi ajándék (1) nőnapi ajándékötlet (1) Nono Pantalon (1) növény (1) nyár (5) nyaralás (4) nyári szünet (2) nyelvtanulás (1) nyelvtudás (1) Nyilas (3) Nyilas gyerek (1) Nyilas horoszkóp (1) nyújtás (1) nyújtógyakorlat (1) odafigyelés (1) okostelefon (1) Olaszország (3) olasz konyha (1) Oliva Étterem Veszprém (1) Oliva Hotel és Étterem (2) Oliva Hotel Veszprém (1) öltözet (1) öltözködés (2) olvasás (6) önbizalom (2) önéletrajz (1) önkéntes karantén (1) online koncert (1) online tanulás (1) önvédelem (1) orbánc (1) Ördög Nóri (1) öregedés (1) óriásplakát (1) örökbefogadás (1) örök barátság (1) öröm (1) Oroszlán (4) Oroszlán csillagjegy (1) Oroszlán gyermek (1) Oroszlán horoszkóp (1) orvos (3) őssejt (2) őssejt-adományozás (2) összefogás (1) ősz (1) őszi cseme (1) őszi csemegék (4) osztály (1) osztálykirándulás (1) osztálytárs (1) őszülés (1) ősz haj (1) ötlet (1) otthon (3) óvoda (2) OVSZ (1) pajzsmirigy (1) pandemia (1) Pandora (1) panír (1) papucs (1) parfüm (3) párkapcsolat (6) Park Kiadó (1) párválasztás (1) Paulo Coelho (1) pcos (1) pedagógus (2) példa (1) pelenka (1) penne (1) pénz (2) pénzbüntetés (1) Petrovszki Petra (1) piac (1) pici and the city (1) pihenés (13) pince (1) piskóta (1) pite (1) pitetészta (1) popsitörlő (1) prevenció (4) program (7) programajánló (9) prűd (1) pszichológia (16) pszichológus (8) rajz (1) Rák (5) rakott krumpli (1) Rák anya (1) Rák csillagjegy (2) Rák horoszkóp (1) Rák kapcsolat (1) Rák nő (1) Rák tulajdonság (1) randi (1) rántott sajt (1) rebarbara (1) recept (14) regenerálódás (2) reggel (1) reggeli (2) reklámarc (1) relax (1) rémálom (1) rend (1) rendetlenség (1) rendrakás (1) repülés (1) repülő (2) repülőtér (1) repülőút (2) reziliencia (1) róka (1) romantika (1) rózsa (1) rózsaillat (1) ruha (3) rúzs (1) sáfrány (1) sajt (2) sajttorta (1) saláta (1) Sárvár (1) sebész (1) segítség (5) selejtezés (1) (1) siker (11) sikerélmény (2) sikeres fogyás (1) sikeres fogyókúra (1) sikersztori (3) Skorpió (4) Skorpió gyerek (1) Skorpió horoszkóp (2) skorpió nő (1) skorpió szülő (1) smoothie (2) sni (1) (1) só-liszt gyurma (1) só-liszt gyurma recept (1) sófogyasztás (1) sógornő (1) sonka (1) sósav (1) sport (3) Starbucks (1) strand (2) Strandok Éjszakája (1) strandszezon (1) stressz (7) stresszoldás (2) Sunday Brunch (1) sütemény (4) sütés (2) süti (4) sütőtök (1) Svábhegyi Gyógyintézet (1) szabadság (1) szakértő (1) Szakítás (1) szálloda (2) szauna (2) szegfűszeg (1) szem (2) személyiség (6) szemszín (1) szemüveg (1) szennyes (1) szépség (2) szerelem (16) szerelmesek napja (1) szerencse (1) szeretet (6) szex (3) szex szülés után (1) szilveszter (2) szín (2) szingli (2) szív (1) szívbetegség (1) szobatisztaság (1) szökés (1) szókincs (1) szőlő (1) szomszéd (1) szoptatás (1) szőr (1) szórakozás (1) szorongás (3) szorongás bepisilés (1) szőrtelenítés (3) szülés (9) szülésfotózás (1) szülés utáni depresszió (1) születés (1) szülő (18) szülő-gyerek (1) szülő-gyerek kapcsolat (10) szülőhoroszkóp (1) szünidő (1) szűrővizsgálat (1) Szűz (4) Szűz anya (1) Szűz csillagjegy (2) Szűz gyerek (2) Szűz horoszkóp (2) Szűz jegy (1) Szűz jellem (1) Szűz nő (1) Szűz személyiség (1) Szűz szülő (1) Szűz tulajdonság (1) tablet (2) takarítás (2) tanár (2) tanulás (2) táplálékkiegészítő (1) táplálkozás (2) tápszer (1) társkeresés (6) társkereső (1) tartalmas időtöltés (1) tavaszi fáradtság (1) távkapcsolat (2) tea (1) teafaolaj (1) teafőzés (1) tehetség (1) tejmentes (1) tejmetnes (1) tejszínhab. reggeli (1) tél (2) Télapó (1) telefon (1) téli bőrápolás (1) téli sport (1) téli wellness (2) terhesség (1) terhesvitamin (1) termál (2) termálfürdő (3) termálvíz (2) termékenység (3) természetes szépség (1) természetes szülés (1) test (2) testápolás (1) testápoló (2) testvér (2) teszt (5) tészta (2) tésztaétel (1) tévhit (1) tinédzser (1) tippek (1) tiramisu (2) tisztaság (3) tojás (1) tojásmentes (1) tojássaláta (1) tolerancia (2) tonhal (1) törlőkendő (1) torna (2) torokgyulladás (1) torta (2) törvény (1) totyogó (1) tradíció (1) trend (1) tudomány (1) tulajdonság (1) tunetek (1) turmix (3) tüsszentés (2) üdítő (1) udvar (1) ügyelet (1) Ügyvéd (1) újdonság (5) újév (3) újévi fogadalom (1) újrakezdés (1) újszülött (1) új év (3) új film (1) ultrahang (1) uniszex ajándék (1) ünnep (2) ünnepi készülődés (3) úszás (1) úszásoktatás (1) uszoda (1) út (1) utazás (19) utazás cukorbetegen (1) utazás cukorbetegséggel (1) utazás diabétesz (1) uv-a (1) uv-b (1) üzletnyitás (1) uzsonna (1) vacsora (2) vakáció (5) Válás (2) Valentin nap (2) Válóper (2) várandósság (4) varázspalló (1) vasalás (1) vásárlás (1) vega (1) vegyszermentes (1) vélemény (1) vér (1) véradás (2) Verona (1) vérplazma (1) vérvétel (1) vese (1) veszekedés (1) veszély (1) Veszprém (3) videójáték (1) világjárvány (1) virág (1) vírus (9) vírusölő (1) vita (1) vitalitás (1) vitamin (6) vitaminhiány (1) víz (1) vízbiztonság (1) vízöntő (1) vizsga (1) vizsgadrukk (1) vodka (1) VV Ági (1) Waldorf saláta (1) wellness (10) wellness hotel (1) zab (1) zabpehely (1) zabpelyhes keksz (1) zaklatás (2) zene (1) zöldség (3) zöld turmix (1) Zsámbék (1) Zsarolás (1) zsebpénz (1) zsírégetés (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása