Tudtad? Neked is jár évente 2 fürdő beutaló!

Évről-évre közzétesznek egy olyan rangsort, amelyben a különböző betegségek előfordulását veszik alapul. Sajnos kiváló helyezést értünk el a mozgásszervi panaszok tekintetében: Magyarország bizony aranyérmes Európában - emiatt azonban nem fogunk pezsgőt bontani!

A kopásos gerinc és ízületi betegségek mellett az ízületi elváltozásokkal járó immunbetegségek és az állandó fájdalomérzet jelentik a legnagyobb problémát. A fájdalmat és az állapotromlást azonban nem muszáj tétlenül tűrni, tehetünk is ellene! A megelőzésre és a gyógyulásra is kiváló lehetőséget kínál a gyógyvíz, amiből bőven kijutott hazánknak.

 

Photo by Efe Kurnaz on Unsplash


A mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a súlyfelesleg és az anyagcsere-betegségek következtében egyre gyakoribb a lakosság körében a gerinc és az ízületek idült kopásos megbetegedése, az ízületi gyulladás, a köszvény, az ideggyulladás, a porckorongsérv, az ízületek és a gerinc statikai rendellenességei (pl.: gerincferdülés, csípőficam) valamint a végtagi keringési rendellenességek.


A gyógyvíz ereje


Orvosi vizsgálatok bizonyították, hogy a gyógyvizekkel és termálvizekkel végzett kezeléseknek kedvező hatásai vannak a mozgásszervi betegségekre. Egyszerre fejtenek ki fizikai és kémiai hatást. A melegnek köszönhetően ellazulnak az izmok, kitágulnak a vérerek, javul a vérkeringés. A víz felhajtó erejének köszönhetően pedig könnyebben lehet mozgatni végtagjainkat, ami sérült, kopott, beteg ízületek esetében különösen fontos.

A vízben oldott magas ásványi anyag tartalom egy része a bőrön keresztül felszívódva bekerül a vérkeringésbe, ezáltal erősíti az immunrendszert, pótolja az izmok, ízületek számára nélkülözhetetlen anyagokat, segíti az öngyógyító folyamatokat. A kezeléseket kúraszerűen célszerű igénybe venni. A kezelések típusát, mennyiségét, a gyógyvíz hőmérsékletét és a gyógyvízben tartózkodás idejét a szakorvos rendeli el.

 

Tudtad?

 

A fürdőkúra 4-8. napján jelentkező fáradékonyság, bágyadtság és az ízületi fájdalmak fokozódása teljesen normális, az úgynevezett fürdőreakció megnyilvánulása. Ez szerencsére rövid időn belül, spontán rendeződik.


Fürdőbeutaló évente kétszer


A háziorvosi beutaló birtokában a következő szakrendeléseken juthatunk fürdőbeutalóhoz: reumatológia, fizioterápia, ortopédia, mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés, egyes esetekben traumatológia, továbbá a fürdőorvosi tanácsadás. A hatályban lévő jogszabály szerint évente két kúra vehető igénybe társadalombiztosítási finanszírozás mellett.

Hazánk abban a szerencsés helyzetben van, hogy területének 80%-a alatt található gyógyvíz, illetve termálvíz. Ezzel az adottsággal világviszonylatban az előkelő 5. helyen állunk, Japán, Izland, Olaszország, és Franciaország után, tehát bátran válogathatunk, ha komplex fürdőgyógyászati ellátásra van szükségünk. Ne feledjük, hogy a legjobb stratégia a megelőzés, amit érdemes minél fiatalabb korban elkezdeni!

A bejegyzés trackback címe:

https://menoke.blog.hu/api/trackback/id/tr9116367660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Gábor 2018.02.28. 07:12:06

Na ha én elmennék ilyen problémával nagytudásu háziorvosomhoz elküldene a francba,max.gyogyszer felirásra lehet használni az ürgét!

Edit Király 2018.02.28. 08:02:37

Igen jár, de kezelési naponként 3.500-4000 Ft a belépő plusz kezelés. 10 alkalomm 35.000-40.000Ft, TB-re plusz az elvárt "borravaló" a kezelések után. persze, akinek megfelelően magas a fizúja, vagy a nyugdíja, annak megse kottyan, hisz az egészség minden pénzt megér!........A TB 60-80% támogatást ad....

Attiláné Asztalos 2018.02.28. 08:02:42

Ne túloztunk, majd ajánlani fog recept nélkül vásárolható készítményt, mert ugye azt támogatják nekik a gyógyszergyártók!

Rózsika Faragó-Mészárosné 2018.02.28. 08:07:44

Minden mozgásszervi betegségben szenvedőnek merem ajánlani a Kiskunmajsai termálfürdőt.Mi a férjemmel 3 éve járunk.Igénybe vesszük a beutalót is, de a kezelések közötti időben heti egy alkalommal elmegyünk.Biztosan állithatom hogy a mozgásunkon látható az eredmény.

Éva Tóth 2018.02.28. 08:22:58

Nézze Rózsika, én meg bizton állíthatom, hogy minimum a közelében laknak az ajánlott gyógyfürdőnek és még így is rendes összegbe kerülhet, ami nem mindenkinek megy. Messzebbről meg szállás is kell, mindegyik fürdőhöz. Olvassa csak el, mit írt itt lejjebb Király Edit. Nem tisztességes dolog (a cikkre célzok most) olyasmit ajánlgatni amit az emberek nagy része nem engedhet meg magának anyagilag...(((

Károly Snekszer 2018.02.28. 08:57:59

Én ingyen ajánlok "valamit", annak semmibe sem kerül, aki elfogadja: 1. amit én alkalmazok, az a felkelés előtti torna, amit a csípőízületi bántalmak miatt végzem. Magam találtam ki egy ortopéd szakorvos egyetlen mondatából: "terhelés nélküli torna". tehát úgy, hogy az ízületemet ne terheljem. Bölcs eszemmel kitaláltam: FEKVE, CSAK A LÁBAIMMAL KALIMPÁLOK. 2015-ÓTA ALKALMAZOM, DE NEM MENTEM MŰTÉTRE. A fürdőben végzett tornában is ott van a víz alatti torna. (Mármint a testünk van víz alatt, de a fejünk nem.) 2. Az interneten mindenre talál tornát, csak be kell ütni a keresőmezőbe: TORNA, És ELŐJÖNNEK A TALÁLATOK, PL:"TORNA 50 ÉVEN FELÜLIEKNEK. 3. bármely élelmiszerboltban ott van a KÖNYVÁLLVÁNY, AZON rendre van egészség témában könyv, gyakran valamilyen torna. De hát, a társaságban még az ivóvíz is jobban esik. Meg a szakember által irányított, és hatékonyabb, a hangulata is jobb, és jobban elhisszük, hogy ez kell. De senki sem dolgozik ingyen! Jobbulást!

Balogh Anikó 2018.02.28. 09:04:41

Évek óta járok Hajdúszoboszlóra, januárban, amikor nincs tömeg. Nem kell háziorvosi beutaló, a fürdő bejáratánál van fürdőorvos, aki felírja a szükséges kezeléseket. A kezelések napi 1200-1500, Ft-ba kerülnek, melybe 4 kezelés+ a fürdőbelépő tartozik bele. Ez 10 napra 12 000-15 000,-Ft Szállást már 3 ezer Ft/ éj áron lehet találni, akár félpanzióval is. Mindent összeadva 10 nap kb. 42-45 e Ft, ami azért megfizethető, szerintem.

Éva Tóth 2018.02.28. 09:22:59

Az utolsó mondatán csendben mosolyogtam: ezt mondtam az előbb és nem megcáfolt, hanem igazolt. Mert mindenkinek más ami megfizethető... Egyébként nagyon nem egyformák a fizetendő összegek, ezek szerint az Alföldön olcsóbbak. (de azért azokat sem nevezném mindenki által megfizethetőnek...) Errefelé egyébként szükséges a háziorvosi beutaló.

Szürti János 2018.02.28. 09:31:35

Milyen műtét lett volna?

Szürti János 2018.02.28. 09:38:49

Igy igaz.

Szürti János 2018.02.28. 09:43:24

Nagy tudású""" szir,arab valami van itt,is . 30 év után sem tud magyarul,csak makog. Undoritó. Az is csak a gyszergyár által mondott vmit mondja. Tudása_OO. Mint a klozett.

Szürti János 2018.02.28. 09:48:47

Mindenhol kell házi orv.beut. És 3-4 hét mire kapunk időpontot. Arról nem beszélve,mint a kutyák: nincs vizsgálat,rtg.stb. Kezelés?, esetleg?, Na ne. Lemerem irni,pl a román geci kázmér./igy/ Gyömrő. Hónapok ota nincs pl, Uh.-s doki.

Budai Edit 2018.02.28. 10:24:17

Nemrég elmentem a házi orvoshoz, mert már ott tartottam hogy két kézzel kapaszkodva tudtam felkelni, alig tudtam menni. A beutalóval a kezemben vártam az kapott időpontig. Az orvos még röntgenre sem küldött, pedig gerincműtéten estem át. Mindkét lábam operálva. Nem kaptam gyógyfürdőbe beutalót, csak az SZTK-ban lévő tornára, kezelésre. Ott már jártam, sajnos nem használt semmit. Ezek után úgy döntöttem nem megyek az orvoshoz, mert teljesen felesleges. Nem beszélve arról, hogy olvastam Király Edit hozzászólását , hogy anyagilag bizony egy nyugdíjasnak nagy érvágás.

a14x91n 2018.02.28. 10:44:17

Megfizethető? Attól függ mennyi jövedelemmel rendelkezik az ember. Ehhez jön még, amit szintén fizetni kell, hogy beutalóhoz jussunk! Mindenütt tartják a markukat. Számomra ez is olyan mint az üdülési csekk, meg régen a szakszervewzeti beutaló- bár ott nem pénz- inkább protekció kellett. Sajnos az átlag alatti nyugdíjból bizony nem telik az orvosok zsebét tömni.

Pál Kiss 2018.02.28. 12:42:46

Elképesztő mik vannak. Én a házorvosomnak telefonálok, hogy hány órakor megyek és akkorra a beutalót megírja, de oda, ahová én kérem, pedi abszolút nem rokon, még nem is jó ismerős.Eleinte volt kicsi beszéd, hogy ő majd kiírja, hová menjek, mire mondtam, akkor orvost váltok, így azóta oda írja a beutalót, ahová mondom. A másik, a reumatológusnál pedig szintén így jártam, én mondom, milyen kezeléseket akarok, tehát amit nem szeretek, azt ne írja fel, mert nem fizetem ki, de nem is veszem igénybe. Mindezekkel nem azt akarom írni, mennyire akaratos vagyok, hanem azt, hogy az orvosoknál is fel kell lépni, mert az ő kénye-kedve szerint küld, írják fel, ugyanis már szinte mindenütt az orvosokat a küldött beteg után járulékot kapnak, ugyanúgy, mint a gyógyszer felírás után is. Mocskos világ, az biztos!De nagyon észen kell lenni!

Pál Kiss 2018.02.28. 12:44:35

Másik háziorvost kell választani!

Éva Tóth 2018.02.28. 12:48:02

Azért ez rosszindulat. A szír doki ui valószínűleg itt végzett és nálunk nem zoktak 0 tudásért diplomát adni. Az itteni tapasztalatok szerint ők (akik itt maradtak) jó orvosok, sok empátiával, gyakran többel, mint a kollégáik. Aki Romániából érkezett ugye kinn járt egyetemre. És annyi nempozitívumot tudnék az ittenire mondani, hogy a 80+ éves anyámnak valami botrányosan drága kencét írt fel, olyan szinten drágát, amit azért más, normális orvos megkérdez, hogy vállalja-e... Ön meg egy picit próbáljon az előítéleteitől megszabadulni, jót tenne.

Beck Zotya Zoltán 2018.03.02. 02:35:29

miért fizettem 6000ft-ot? a kezelésekért?

Menőke

Friss topikok

Címkék

2019 (1) 2020 (1) 7 év (1) Abacus Hotel (3) adhd (1) ADHD (1) adomány (1) afrodiziákum (2) aggodalom (1) agresszió (2) ágybavizelés (1) ágybavizelés oka (1) ágytisztaság (1) ajakbalzsam (1) ajándék (11) ajándékötlet (7) ajándékötlet férfiaknak (2) ajándékötlet nőknek (1) ajándékozás (1) ajándék barátnak (1) ajándék barátnőnek (1) akció (2) aktív életmód (1) alakformálás (5) alapbetegség (1) alkohol (4) alkoholfüggőség (1) alkoholizmus (2) állás (3) álláskeresés (3) állat (1) állatbarát (1) állatkert (1) állatkertek éjszakája (1) állatszőr (1) állattartás (2) allergia (1) alma (2) almás desszert (1) almás édesség (1) almás pite (1) almás recept (1) almás sütemény (1) almás süti (1) almatorta (1) aloe vera (1) álom (2) altatás (1) alvás (7) alvászavar (1) ambíció (2) Amerika (1) angyal (1) antibiotikum (1) anya (3) anyaság (5) anyatej (1) anyatejes táplálás (1) anyós (2) anyuka (1) apa (1) apák napja (1) apás szülés (1) apuka (1) asztrológia (15) asztrológus (2) Auguszt Cukrászda (1) Ausztria (2) autó (3) autóút (1) baba (17) baba-mama (1) bababőr (1) babahordozás (8) babahordozó (9) babakocsi (1) babapiskóta (1) babaúszás (1) babavárás (7) baba hasfájás (2) baba neme (1) Bagdy Emőke (2) Bak (1) bak (1) Baktay Zelka (1) baktérium (2) baleset (1) balesetmegelőzés (1) balkezes (1) balkezesek (1) balkezesség (1) balkezesség előfordulása (1) balkezesség előnye (1) balkezes átszoktatás (1) balkezes gyerek (1) balkezes írás (1) balkezes olló (1) banán (1) bántalmazás (3) barátnő (1) barátság (1) Barbie (1) Barbie baba (1) barnaság (1) barnulás (1) batáta (1) bátorság (3) bazsalikom (2) bazsalikom gondozás (1) bazsalikom gondozása (1) bazsalikom nevelés (1) bazsalikom öntözés (1) bazsalikom teraszon (1) Beethoven (1) béke (2) bélyeg (1) bélyegmúzeum (1) bemutató (1) bepisil (1) bepisilés (1) bepisilés oka (1) bepisilés okai (1) bepisilő gyerek (1) bepisil éjszaka (1) beszólás (1) betegség (7) beteg gyerek (3) Bika (5) Bika horoszkóp (1) Bika szülő (1) Bika tulajdonság (1) bikiniszezon (2) bizalom (1) biztonság (3) bölcsesség (2) boldog (1) boldogság (9) boldogtalanság (1) bőrápolás (4) bőrápolás kókuszolajjal (1) bőrfeszesítés (1) bőrfeszesítő (1) bőrgyógyász (1) bőrönd (1) borotva (2) borotválkozás (1) Braun (3) Braun prize (1) budakeszi vadaspark (1) Budapest (3) Bük (1) buli (2) büntetés (1) burnout (1) büszkeség (2) cappuccino (1) cékla (1) cellulit (1) cellulitisz (1) cica (3) cipó (2) cipótisztítás (1) citrom (1) coach (1) Corvina Kiadó (1) covid (2) covid-tünet (1) covid19 (2) Covid szövődmény (1) crumble (1) család (24) családalapítás (2) családbarát (1) családi nyaralás (1) családjog (1) családon belüli erőszak (1) császármetszés (1) csendeskönyv (1) csili (1) csillagászat (1) csillagjegy (6) csoki (4) csokiműhely (1) csokitorta (1) csokoládé (4) csomagolás (1) csontritkulás (1) csúfolódás (1) cukor (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (1) cukorbetegség szövődmény (1) cukorbeteg láb (1) cukortartalom (1) cukrászda (1) cukros üdítő (1) cumisüveg (1) curry (1) d-vitamin (2) d-vitamin hiány (1) danza di fiori (1) Debrecen (1) dekoráció (1) depresszió (3) desszert (10) diabétesz (1) diák (1) diéta (3) dió (1) díszítés (1) divat (2) divat trend (1) dohányzás (2) donáció (1) donor (1) döntés (1) Dr. Kollák Zita (1) Dr. Kovács Tibor (1) Dr. Máté Gábor (1) Dr. Ranschburg Jenő (1) Dr. Spányik András (1) Dr. Szabó Tamás (1) Dr. Tűű László (1) Dr. Zacher Gábor (2) ebéd (2) ébredés (1) édesburgonya (1) édesség (10) edzés (1) egészség (8) egészséges életmód (2) egészséges ételek (1) egészséges reggeli (1) egészséges táplálkozás (2) egészségmegőrzés (1) egyedüllét (1) egyke (1) egykék (1) éjszaka (1) éjszakai ágybavizelés (1) éjszakai bepisilés (1) éjszakázás (1) ékszer (1) életmentés (1) életmódváltás (1) elfogadás (1) élmény (1) élményfürdő (2) előléptetés (1) előszoba (1) elsősegély (1) eltévedt (1) eltűnés (1) elveszett (1) ember (1) endokrinológia (1) energia (2) ennivaló (1) eper (2) epertorta (1) epilátor (2) érdekesség (2) érettségi (1) érettségi vizsga (1) ergonomikus hordozó (2) ergonomikus hordozók (1) erő (1) erőszak (1) erőtlenség (1) esélyegyenlőség (1) esküvő (4) esküvőszervező (1) ételallergia (1) étkezés (1) étterem (1) Etyek (1) év gyerekkönyve (1) év könyve (1) fából készült játék (1) fahéj (2) fajáték (1) fapados (1) fáradtság (1) Farkas Róbert (1) fejlesztés (1) fejlődési rendellenesség (1) feketebors (1) félelem (2) felfázás (1) félrelépés (1) féltékenység (1) férfi (3) férfi meddőség (1) fertőtlenítés (5) fertőtlenítő (3) fertőzés (7) feszültség (1) feszültségoldás (1) fiatalság (1) figyelem (1) figyelmesség (1) film (1) firka (1) fogadalom (1) fogantatás (2) fogyás (11) fogyás szülés után (1) fogyókúra (2) folt (1) folteltávolítás (1) folyadékbevitel (1) fordulópont (1) forró csoki (1) fotózás (1) főtt tojás (1) főzés (1) főzött gyurma (1) függőség (1) fül-orr-gégész (1) fürdő (5) fürdőkúra (2) fűszer (2) fűszernövény (1) gabonapehely (1) garázs (1) gasztronómia (1) gátlás (2) gátlásos (1) Gingalló Csokoládéműhely (1) gluténmentes (1) gomba (1) Görögország (1) gyanta (1) gyerek (41) gyerekbarát (1) gyerekbetegség (3) gyerekek (1) gyerekhoroszkóp (7) gyerekjáték (1) gyerekkönyv (10) gyerekkor (1) gyerekkori depresszió (1) gyerekkori félelem (1) gyereklélek (1) gyerekmenü (1) gyereknap (2) gyereknevelés (1) gyerekorvos (1) gyerekprogram (2) gyerekpszichológus (2) gyerektartás (1) gyerekülés (1) gyerekvállalás (4) gyermek (1) gyermekágy (1) gyermeknefrológus (1) gyermekotthon (1) gyermekpszichológus (2) gyermekvállalás (1) gyes (1) gyógyfürdő (2) gyógynövény (1) gyógyszer (1) gyógytea (1) gyógyulás (3) gyógyvíz (2) gyömbér (1) Győri Ildikó (3) gyümölcs (1) gyurma (1) gyurma készítés (1) gyurma otthon (1) gyurma recept (1) habfürdő (1) hagyomány (1) haj (1) Halak (2) Halak gyerek (1) Halak horoszkóp (1) hálószoba (2) harmónia (2) háromnapos láz (1) hasfájás (3) hasfájós baba (3) hátfájás (1) havi vérzés (1) ház (2) hazai turizmus (1) házaspár (1) házasság (6) házasságkötés (1) háziállat (3) házimunka (1) Herceghalom (2) hétvége (2) hét év (1) Hévíz (2) hiánytünet (1) hideg (2) hidratálás (1) higiénia (1) hiperaktiv (1) hiperaktivitás (1) hipó (1) hiszti (1) hit (1) hőemelkedés (1) hólyag (1) homoszexualitás (1) honvágy (1) hordozás (6) hordozási tanácsadó (1) hordozó (1) hormonok (1) hormonzavar (1) horoszkóp (21) hőség (1) hosszú hétvége (2) hotel (3) húgyhólyag (1) hurrikán (1) hűség (1) húsvét (5) húsvéti ajándék (1) húsvéti sonka (1) húsvéti tojás (1) hűtlenség (1) hüvelygomba (1) idegen nyelv (1) idő (1) időjárás (1) idősödés (1) igazság (1) IKEA (1) Ikrek (6) Ikrek anya (1) ikrek csillagjegy (1) ikrek gyerek (2) ikrek horoszkóp (2) Ikrek kapcsolat (1) Ikrek összeillés (1) Ikrek szülő (1) Ikrek tulajdonság (1) illat (4) illóolaj (1) immunerősítés (3) immunrendszer (2) immuntréning (1) influenza (3) ingyenes koncert (1) innováció (1) intelligencia (2) interjú (3) internet (1) intim szőrtelenítés (1) inzulinrezisztencia (1) ir (1) irígység (1) Irma (1) író (1) ISARA (4) iskola (6) iskolai zaklatás (2) ismerkedés (2) ital (2) ivókúra (1) járvány (9) játék (8) játék fából (1) jézuska (1) jobbkezes (1) jóga (1) joghurt (1) jótékonyság (2) kabát (1) kábítószer (1) kakaó (1) kakaós kuglóf (1) kaland (1) kamarazene (1) kamaszkor (1) kapcsolat (10) kapcsolatok (1) kapcsolattartás (1) kapor (1) karácsony (5) karácsonyfa (1) karácsonyi ajádnék (1) karácsonyi ajándék (2) karácsonyi készülődés (1) karantén (6) kardamom (1) karrier (4) kása (1) katasztrófa (1) kávé (2) kávézó (1) kedvenc (2) kedvezmény (2) Kégl Ági (1) Kégl Ágnes (1) keksz (1) kert (2) kéz (1) kezeles (1) kézfertőtlenítés (5) kézfertőtlenítő (3) kézipoggyász (1) kézmosás (3) kézmüves (1) kiégés (1) kijárási korlátozás (2) kijárási tilalom (1) kikapcsolódás (9) kiközösítés (1) kimerültség (2) Kína (1) kirándulás (8) kiruccanás (5) kisbaba (3) kisgyerek (1) kismama (2) kismamatorna (1) kitartás (1) kíváncsiság (1) kocsi (2) koffeinmentes (1) koffeinmentes kávé (1) kókuszolaj (1) Kolibri Kiadó (1) kólika (1) kolléga (2) kommunikáció (3) koncert (2) konfliktus (4) konyhakert (1) könyv (12) könyvajánló (3) könyvújdonság (2) kórház (1) kórokozó (2) koronavírus (11) koronavírus-fertőzés (2) koronavírus szövődmény (1) koronavírus teszt (1) Kos (5) kötődés (3) kötődő nevelés (4) közlekedés (1) közlekedésbiztonság (1) kozmetikum (4) kreatív (1) kreativitás (4) krízis (1) krízisvonal (1) kuglóf (1) kuglóf recept (1) külföld (2) különleges név (1) kurkuma (1) kürtőskalács (1) kürtőskalács forma (1) kürtőskalács recept (1) kürtőskalács sütés (1) kutya (1) lábbeli (1) lakás (3) Lakatos Márk (1) láthatás (1) látnivaló (7) látnivalók (1) láz (2) lázcsillapítás (2) lázgörcs (1) leégés (1) legjobb barátnők (1) LEGO (2) lélek (1) lelki segély (1) lelki terror (1) LErbolario (2) leszokás (1) levendula (1) Libri Kiadó (1) lime (1) lisztmentes (1) London (1) LUSH (2) lustaság (1) macska (4) magánügy (1) magány (1) Magyarország (1) magyar népmese (1) magzatvédő vitamin (2) mama (2) mangó (1) margitsziget (3) Martonvasar (1) mascarpone (2) másság (1) masszázs (2) matek (1) matematika (1) Máté Gábor (1) meddőség (3) Mediátor (1) megcsalás (1) megelőzés (7) megfázás (4) meglepetés (1) mélypont (1) menő (1) Menő Mamik (1) menstruáció (2) Mentesen is teljesen (1) menzesz (1) méregtelenítés (1) Mérleg (4) Mérleg anya (1) Mérleg csillagjegy (2) Mérleg gyerek (1) Mérleg horoszkóp (2) Mérleg kapcsolat (1) Mérleg nő (1) Mérleg szülő (1) Mérleg tulajdonság (1) mese (4) mesekönyv (2) mézeskalács (1) meztelen (1) meztelenség (1) Mikulás (2) mintavétel (1) mobiltelefon (2) mondóka (1) morzsasüti (1) mosás (2) mosógép (1) mosókapszula (1) mosószer (2) motiváció (1) mozgás (2) mozgékony gyerek (1) mozi (1) mozifilm (1) munka (9) munkahely (6) munkavállalás (2) müzli (1) nagycsalád (1) náhta (1) nap (1) napozás (3) napszemüveg (1) napvédelem (3) narancsbőr (2) narancsbőr ellen (1) narancsbőr kozmetikum (1) nászút (1) nátha (3) natúrkozmetikum (4) nefrológus (1) nemalvás (1) nemzeti filharmonikusok (1) népmese (1) netszerelem (1) név (1) nevelés (9) névválasztás (1) (2) nőgyógyász (2) női bajok (1) Nők (1) Nőnap (1) nőnapi ajándék (1) nőnapi ajándékötlet (1) Nono Pantalon (1) növény (1) nyár (5) nyaralás (4) nyári szünet (2) nyelvtanulás (1) nyelvtudás (1) Nyilas (3) Nyilas gyerek (1) Nyilas horoszkóp (1) nyújtás (1) nyújtógyakorlat (1) odafigyelés (1) okostelefon (1) Olaszország (3) olasz konyha (1) Oliva Étterem Veszprém (1) Oliva Hotel és Étterem (2) Oliva Hotel Veszprém (1) öltözet (1) öltözködés (2) olvasás (6) önbizalom (2) önéletrajz (1) önkéntes karantén (1) online koncert (1) online tanulás (1) önvédelem (1) orbánc (1) Ördög Nóri (1) öregedés (1) óriásplakát (1) örökbefogadás (1) örök barátság (1) öröm (1) Oroszlán (4) Oroszlán csillagjegy (1) Oroszlán gyermek (1) Oroszlán horoszkóp (1) orvos (3) őssejt (2) őssejt-adományozás (2) összefogás (1) ősz (1) őszi cseme (1) őszi csemegék (4) osztály (1) osztálykirándulás (1) osztálytárs (1) őszülés (1) ősz haj (1) ötlet (1) otthon (3) óvoda (2) OVSZ (1) pajzsmirigy (1) pandemia (1) Pandora (1) panír (1) papucs (1) parfüm (3) párkapcsolat (6) Park Kiadó (1) párválasztás (1) Paulo Coelho (1) pcos (1) pedagógus (2) példa (1) pelenka (1) penne (1) pénz (2) pénzbüntetés (1) Petrovszki Petra (1) piac (1) pici and the city (1) pihenés (13) pince (1) piskóta (1) pite (1) pitetészta (1) popsitörlő (1) prevenció (4) program (7) programajánló (9) prűd (1) pszichológia (16) pszichológus (8) rajz (1) Rák (5) rakott krumpli (1) Rák anya (1) Rák csillagjegy (2) Rák horoszkóp (1) Rák kapcsolat (1) Rák nő (1) Rák tulajdonság (1) randi (1) rántott sajt (1) rebarbara (1) recept (14) regenerálódás (2) reggel (1) reggeli (2) reklámarc (1) relax (1) rémálom (1) rend (1) rendetlenség (1) rendrakás (1) repülés (1) repülő (2) repülőtér (1) repülőút (2) reziliencia (1) róka (1) romantika (1) rózsa (1) rózsaillat (1) ruha (3) rúzs (1) sáfrány (1) sajt (2) sajttorta (1) saláta (1) Sárvár (1) sebész (1) segítség (5) selejtezés (1) (1) siker (11) sikerélmény (2) sikeres fogyás (1) sikeres fogyókúra (1) sikersztori (3) Skorpió (4) Skorpió gyerek (1) Skorpió horoszkóp (2) skorpió nő (1) skorpió szülő (1) smoothie (2) sni (1) (1) só-liszt gyurma (1) só-liszt gyurma recept (1) sófogyasztás (1) sógornő (1) sonka (1) sósav (1) sport (3) Starbucks (1) strand (2) Strandok Éjszakája (1) strandszezon (1) stressz (7) stresszoldás (2) Sunday Brunch (1) sütemény (4) sütés (2) süti (4) sütőtök (1) Svábhegyi Gyógyintézet (1) szabadság (1) szakértő (1) Szakítás (1) szálloda (2) szauna (2) szegfűszeg (1) szem (2) személyiség (6) szemszín (1) szemüveg (1) szennyes (1) szépség (2) szerelem (16) szerelmesek napja (1) szerencse (1) szeretet (6) szex (3) szex szülés után (1) szilveszter (2) szín (2) szingli (2) szív (1) szívbetegség (1) szobatisztaság (1) szökés (1) szókincs (1) szőlő (1) szomszéd (1) szoptatás (1) szőr (1) szórakozás (1) szorongás (3) szorongás bepisilés (1) szőrtelenítés (3) szülés (9) szülésfotózás (1) szülés utáni depresszió (1) születés (1) szülő (18) szülő-gyerek (1) szülő-gyerek kapcsolat (10) szülőhoroszkóp (1) szünidő (1) szűrővizsgálat (1) Szűz (4) Szűz anya (1) Szűz csillagjegy (2) Szűz gyerek (2) Szűz horoszkóp (2) Szűz jegy (1) Szűz jellem (1) Szűz nő (1) Szűz személyiség (1) Szűz szülő (1) Szűz tulajdonság (1) tablet (2) takarítás (2) tanár (2) tanulás (2) táplálékkiegészítő (1) táplálkozás (2) tápszer (1) társkeresés (6) társkereső (1) tartalmas időtöltés (1) tavaszi fáradtság (1) távkapcsolat (2) tea (1) teafaolaj (1) teafőzés (1) tehetség (1) tejmentes (1) tejmetnes (1) tejszínhab. reggeli (1) tél (2) Télapó (1) telefon (1) téli bőrápolás (1) téli sport (1) téli wellness (2) terhesség (1) terhesvitamin (1) termál (2) termálfürdő (3) termálvíz (2) termékenység (3) természetes szépség (1) természetes szülés (1) test (2) testápolás (1) testápoló (2) testvér (2) teszt (5) tészta (2) tésztaétel (1) tévhit (1) tinédzser (1) tippek (1) tiramisu (2) tisztaság (3) tojás (1) tojásmentes (1) tojássaláta (1) tolerancia (2) tonhal (1) törlőkendő (1) torna (2) torokgyulladás (1) torta (2) törvény (1) totyogó (1) tradíció (1) trend (1) tudomány (1) tulajdonság (1) tunetek (1) turmix (3) tüsszentés (2) üdítő (1) udvar (1) ügyelet (1) Ügyvéd (1) újdonság (5) újév (3) újévi fogadalom (1) újrakezdés (1) újszülött (1) új év (3) új film (1) ultrahang (1) uniszex ajándék (1) ünnep (2) ünnepi készülődés (3) úszás (1) úszásoktatás (1) uszoda (1) út (1) utazás (19) utazás cukorbetegen (1) utazás cukorbetegséggel (1) utazás diabétesz (1) uv-a (1) uv-b (1) üzletnyitás (1) uzsonna (1) vacsora (2) vakáció (5) Válás (2) Valentin nap (2) Válóper (2) várandósság (4) varázspalló (1) vasalás (1) vásárlás (1) vega (1) vegyszermentes (1) vélemény (1) vér (1) véradás (2) Verona (1) vérplazma (1) vérvétel (1) vese (1) veszekedés (1) veszély (1) Veszprém (3) videójáték (1) világjárvány (1) virág (1) vírus (9) vírusölő (1) vita (1) vitalitás (1) vitamin (6) vitaminhiány (1) víz (1) vízbiztonság (1) vízöntő (1) vizsga (1) vizsgadrukk (1) vodka (1) VV Ági (1) Waldorf saláta (1) wellness (10) wellness hotel (1) zab (1) zabpehely (1) zabpelyhes keksz (1) zaklatás (2) zene (1) zöldség (3) zöld turmix (1) Zsámbék (1) Zsarolás (1) zsebpénz (1) zsírégetés (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása