Így nyaralunk mi - Bevált tippek vakációra!

Szinte mindegy, hogy két napra vagy két hétre szöktök meg a hétköznapok elől, ha nem vagy elég körültekintő, akkor az egész pihenés kudarcba fulladhat. Íme 8 tipp, ami nekünk nagyon bevált!

1) Tervezz időben!

 

Ha valakire, akkor rám tuti biztosan igaz, hogy hajlamos a fontos dolgok elintézését is halogatni, persze nem azért, mert lusta lennék vagy félvállról venném őket, hanem az esetek többségében egyszerűen azért, mert összecsapnak a fejem fölött a hullámok. Ez már akkor is így volt, amikor csak kettesben utaztunk el a férjemmel, de amióta szülők lettünk, pláne igaz, hogy nehezen érem magam utol. A saját káromon már megtanultam, hogy az egyik legnagyobb baklövés, amit a nyaralás szervezésekor elkövethetünk, az, ha az utolsó pillanatra hagyjuk a foglalást. Oké-oké, adódhatnak olyan helyzetek, amikor hirtelen ötlettől vezérelve kerekedünk fel, a várva-várt családi nyaralás azonban más, annak időpontját és helyszínét próbáljuk minél korábban belőni. Ennek oka nem csak az, hogy így sokkal színesebb kínálatból válogathatunk, hanem az is, hogy ki lehet fogni igazán klassz előfoglalási kedvezményeket is. 

Menőke-tipp: Ha úgy jártál, mint korábban én, és csak most láttál neki a vakáció szervezésének, keress last minute kedvezményeket kínáló hoteleket! Érdemes időt szánnod a kínálat böngészésére, mert igazán sok pénzt megtakaríthatsz, ha szemfüles vagy!

 

 

2)  Informálódj indulás előtt!

 

Hazai és külföldi utazás során is belefutottunk már abba, hogy a neten közzétett képek köszönőviszonyban sem voltak a valósággal, így meglehetősen csalódottak voltunk, amikor elfoglaltuk a szobánkat. Vannak, akik azzal vigasztalják magukat, hogy "végülis csak aludni járunk majd a szobába, mindegy, hogy hogy néz ki" - a beletörődés azonban nagyon rossz taktika! Először is szóvá kell tenni a csalódottságot a helyszínen, aztán írásban a szálloda vezetésénél, és nem utolsó sorban az interneten. Ez utóbbi azért fontos, mert segíthetsz másoknak, hogy ne sétáljanak bele abba a csapdába, amibe Neked sikerült... A vendégek értékelései azonban nemcsak a kellemetlen meglepetésektől óvhatnak meg, hanem ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy még tartalmasabb legyen a nyaralás: mások beszámolóiból kiderülhet, milyen lehetőségeket rejt az adott szálloda, illetve a környék. 

Menőke-tipp: Ha városnéző vagy aktív pihenést terveztek, nézzetek utána, hogy van-e valamilyen kedvezménykártya, amivel jutányos áron vehettek részt a környék nyújtotta programokon, illetve érdeklődjetek a szállodában a kikapcsolódási lehetőségekről - a recepción szinte minden hotelben készséggel állnak rendelkezésre!

 

3) Legyél listavezető!

 

Emlékszem, mikor először mentünk hármasban nyaralni, úgy megpakoltuk az autót, mint egy kisebb vándorcirkusz - cserében viszont semmi fontos nem maradt itthon. A siker titka az volt, hogy már az indulás előtti hetekben elkezdtem listát írni arról, hogy mit kell majd elcsomagolni, így semmi nem kerülte el a figyelmemet. Fontos hozzátennem, hogy korábban nem voltam a listák híve, még meg is mosolyogtam azokat, akik pontokba szedték a nyaralás előtti intéznivalókat és leltárt készítettek az utazáshoz szükséges holmikról, ma viszont már tudom, hogy ezt kell tennem, ha semmit nem akarok itthon felejteni.

Menőke-tipp: Mostanra annyira belejöttem a listaírásba, hogy - ha hosszabb időre utazunk el - feljegyzem azt is, hogy mi mindent lenne jó megnézni a nyaralás helyszínén, papírra vetem, hogy mit kell megvennem a kiruccanáshoz, illetve külön listát nyitok arról, hogy mi az, ami itthon maradhat, mert tökéletes az is, ha a megérkezés után szerezzük be (ilyen volt például a pelenka: nem növeltem a pakkjaink számát egy újabb csomaggal, csak 2 napra elegendő pelust pakoltam el, a többit beszereztük helyben.)  

 

 

4) Jogosítvány, forgalmi engedély...

 

Nyilván nem arra biztatunk, hogy végezz közúti ellenőrzést, mindössze azt ajánljuk, hogy alaposan nézd át a fontos irataitokat. Csekkold le a személyi igazolványok, útlevelek, TAJ kártyák lejárati idejét, valamint azt, hogy rendben vannak-e az autó papírjai - ami akkor lényeges leginkább, ha kocsival vágtok neki az útnak. Ha fontosnak tartjátok, köss utasbiztosítást, és az arról szóló papírokat is tedd a csomagba! 

Menőke-tipp: Hogy semmiképpen se érjen kellemetlen meglepetés az érkezéskor, nyomtasd ki a szállásfoglaláskor kapott visszaigazolást, illetve ha voucherek felhasználásával rendezitek a számlát, akkor azokat is nyomtasd ki és add le a recepción, amikor megérkeztek.

 

5) Ne vigyük vásárra a bőrünket!

 

Nem kell a tengerhez utazni azért, hogy barnán térjünk vissza a nyaralásból, hiszen a hazai vízpartokon is gyönyörű színre tehetünk szert. Persze, aki nem vigyáz, az itthon is kitűnően leéghet, amit kétféleképpen előzhetünk meg a legbiztosabban: egyrészt jó, ha már a nyaralás előtt szerzünk egy kis "alapszínt" és nem hófehéren vágunk neki a nagyvilágnak, másrészt mindenképpen gondoskodnunk kell a megfelelő fényvédelemről. A legjobb, ha olyan készítményt választunk, ami vízálló, így nem kell minden csobbanás után újrakenni magunkat és a család apraja-nagyját.

Menőke-tipp: Érdemes már indulás előtt pár héttel odafigyelni arra, hogy sok olyan zöldség és gyümölcs kerüljön a tányérunkra, aminek magas a béta-karotin tartalma. Ez az anyag hozzájárul a biztonságos barnuláshoz, és azt is elősegíti, hogy tovább tartson a nyaraláskor szerzett színünk. Ha biztosra akarunk menni, táplálékkiegészítő formájában is magunkhoz vehetjük.

 

 

6) Kapcsolj ki!

 

A legtöbbünkhöz szinte "hozzánőtt" az okostelefon, a tablet vagy a laptop, és (sajnos) már-már elvonási tüneteink vannak, ha megszakad az internetkapcsolat... Te emlékszel még arra, milyen gondtalanul nyaraltál gyerekkorodban, mit sem sejtve a wifi erejéről! Lehet, hogy most elképzelhetetlennek tűnik, mégis arra buzdítunk, hogy a szó szoros értelmében véve kapcsolj ki: hagyd a szállodai szobában a telefonodat, amíg a parton sütkérezel és ne nézd állandóan az e-maileket! Próbálj legalább pár órára offline üzemmódra váltani, meglátod, mennyire csodás érzés, ha nem vagy folyton elérhető! 

Menőke-tipp: A tűző napon egyáltalán nem szerencsés az elektronikus eszközök használata, mert nagyban károsíthatják a látást, arról nem is beszélve, hogy megakadályozzák a zavartalan pihenést és a kikapcsolódást!

 

7) Egyedülálló egyedüllét

 

Ki mondta, hogy azért, mert családi nyaralásra mentek, a nap 24 órájában együtt kell lennetek? Mindenkinek jót tesz egy kis egyedüllét, amikor végre azt csinálhatja, amit a legjobban szeret. Egy pihentető aromamasszázs, egy reggeli úszás, egy kiadós séta a természetben vagy egy régóta áhított szundikálás ebéd után mindenkinek jár, ha máskor nem, legalább a nyaralás alatt! A kisebb gyerekeket rábízhatjuk az apukájukra, a nagyobbakat pedig "kölcsönadhatjuk" a szálloda animátorainak, akik garantáltan gondoskodnak a szórakoztatásukról. Ha lehetőséget kapunk egy kis kikapcsolódásra, kisimultan és feltöltődve vághatunk neki a közös programoknak!

Menőke-tipp: Ha nem a masszázs vagy az acquafitness jelenti számodra az ideális kikapcsolódást, akkor vonulj félre egy klassz könyv, vagy egy érdekes magazin társaságában! Régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy napon arra fogok vágyni, hogy EGYEDÜL ihassak meg egy cappuccinot vagy egy frissen facsart narancslevet, miközben semmit sem kell csinálnom, de ma már tudom, hogy ez is felérhet egy fél wellness hétvégével!

 

 

8) Az all inclusive mindent visz!

 

Próbáltátok már az all inclusive ellátást? Ha már igen, és tetszett, akkor azért, ha még nem, akkor azért ajánljuk jó szívvel! Azt tudtad, hogy még csak ki sem kell tenned a lábadat Magyarországról, hogy teljes körű kiszolgálásban legyen részetek? (Mi Bükön, Hévízen és Balatonfüreden jártunk ilyen különleges szállodákban.) Minden családtag azt eheti, amit szeret és akkor, amikor csak eszébe jut, ráadásul úgy, hogy egyetlen percet sem kell az ételek beszerzésére, elkészítésére vagy a mosogatásra fordítani. Az élmény utolérhetetlen!

Menőke-tipp: Hamarosan jövünk részletes élménybeszámolóval, addig itt találsz bővebb információt és kedvcsinálót a foglaláshoz :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menoke.blog.hu/api/trackback/id/tr4516367556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Menőke

Friss topikok

Címkék

2019 (1) 2020 (1) 7 év (1) Abacus Hotel (3) adhd (1) ADHD (1) adomány (1) afrodiziákum (2) aggodalom (1) agresszió (2) ágybavizelés (1) ágybavizelés oka (1) ágytisztaság (1) ajakbalzsam (1) ajándék (11) ajándékötlet (7) ajándékötlet férfiaknak (2) ajándékötlet nőknek (1) ajándékozás (1) ajándék barátnak (1) ajándék barátnőnek (1) akció (2) aktív életmód (1) alakformálás (5) alapbetegség (1) alkohol (4) alkoholfüggőség (1) alkoholizmus (2) állás (3) álláskeresés (3) állat (1) állatbarát (1) állatkert (1) állatkertek éjszakája (1) állatszőr (1) állattartás (2) allergia (1) alma (2) almás desszert (1) almás édesség (1) almás pite (1) almás recept (1) almás sütemény (1) almás süti (1) almatorta (1) aloe vera (1) álom (2) altatás (1) alvás (7) alvászavar (1) ambíció (2) Amerika (1) angyal (1) antibiotikum (1) anya (3) anyaság (5) anyatej (1) anyatejes táplálás (1) anyós (2) anyuka (1) apa (1) apák napja (1) apás szülés (1) apuka (1) asztrológia (15) asztrológus (2) Auguszt Cukrászda (1) Ausztria (2) autó (3) autóút (1) baba (17) baba-mama (1) bababőr (1) babahordozás (8) babahordozó (9) babakocsi (1) babapiskóta (1) babaúszás (1) babavárás (7) baba hasfájás (2) baba neme (1) Bagdy Emőke (2) Bak (1) bak (1) Baktay Zelka (1) baktérium (2) baleset (1) balesetmegelőzés (1) balkezes (1) balkezesek (1) balkezesség (1) balkezesség előfordulása (1) balkezesség előnye (1) balkezes átszoktatás (1) balkezes gyerek (1) balkezes írás (1) balkezes olló (1) banán (1) bántalmazás (3) barátnő (1) barátság (1) Barbie (1) Barbie baba (1) barnaság (1) barnulás (1) batáta (1) bátorság (3) bazsalikom (2) bazsalikom gondozás (1) bazsalikom gondozása (1) bazsalikom nevelés (1) bazsalikom öntözés (1) bazsalikom teraszon (1) Beethoven (1) béke (2) bélyeg (1) bélyegmúzeum (1) bemutató (1) bepisil (1) bepisilés (1) bepisilés oka (1) bepisilés okai (1) bepisilő gyerek (1) bepisil éjszaka (1) beszólás (1) betegség (7) beteg gyerek (3) Bika (5) Bika horoszkóp (1) Bika szülő (1) Bika tulajdonság (1) bikiniszezon (2) bizalom (1) biztonság (3) bölcsesség (2) boldog (1) boldogság (9) boldogtalanság (1) bőrápolás (4) bőrápolás kókuszolajjal (1) bőrfeszesítés (1) bőrfeszesítő (1) bőrgyógyász (1) bőrönd (1) borotva (2) borotválkozás (1) Braun (3) Braun prize (1) budakeszi vadaspark (1) Budapest (3) Bük (1) buli (2) büntetés (1) burnout (1) büszkeség (2) cappuccino (1) cékla (1) cellulit (1) cellulitisz (1) cica (3) cipó (2) cipótisztítás (1) citrom (1) coach (1) Corvina Kiadó (1) covid (2) covid-tünet (1) covid19 (2) Covid szövődmény (1) crumble (1) család (24) családalapítás (2) családbarát (1) családi nyaralás (1) családjog (1) családon belüli erőszak (1) császármetszés (1) csendeskönyv (1) csili (1) csillagászat (1) csillagjegy (6) csoki (4) csokiműhely (1) csokitorta (1) csokoládé (4) csomagolás (1) csontritkulás (1) csúfolódás (1) cukor (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (1) cukorbetegség szövődmény (1) cukorbeteg láb (1) cukortartalom (1) cukrászda (1) cukros üdítő (1) cumisüveg (1) curry (1) d-vitamin (2) d-vitamin hiány (1) danza di fiori (1) Debrecen (1) dekoráció (1) depresszió (3) desszert (10) diabétesz (1) diák (1) diéta (3) dió (1) díszítés (1) divat (2) divat trend (1) dohányzás (2) donáció (1) donor (1) döntés (1) Dr. Kollák Zita (1) Dr. Kovács Tibor (1) Dr. Máté Gábor (1) Dr. Ranschburg Jenő (1) Dr. Spányik András (1) Dr. Szabó Tamás (1) Dr. Tűű László (1) Dr. Zacher Gábor (2) ebéd (2) ébredés (1) édesburgonya (1) édesség (10) edzés (1) egészség (8) egészséges életmód (2) egészséges ételek (1) egészséges reggeli (1) egészséges táplálkozás (2) egészségmegőrzés (1) egyedüllét (1) egyke (1) egykék (1) éjszaka (1) éjszakai ágybavizelés (1) éjszakai bepisilés (1) éjszakázás (1) ékszer (1) életmentés (1) életmódváltás (1) elfogadás (1) élmény (1) élményfürdő (2) előléptetés (1) előszoba (1) elsősegély (1) eltévedt (1) eltűnés (1) elveszett (1) ember (1) endokrinológia (1) energia (2) ennivaló (1) eper (2) epertorta (1) epilátor (2) érdekesség (2) érettségi (1) érettségi vizsga (1) ergonomikus hordozó (2) ergonomikus hordozók (1) erő (1) erőszak (1) erőtlenség (1) esélyegyenlőség (1) esküvő (4) esküvőszervező (1) ételallergia (1) étkezés (1) étterem (1) Etyek (1) év gyerekkönyve (1) év könyve (1) fából készült játék (1) fahéj (2) fajáték (1) fapados (1) fáradtság (1) Farkas Róbert (1) fejlesztés (1) fejlődési rendellenesség (1) feketebors (1) félelem (2) felfázás (1) félrelépés (1) féltékenység (1) férfi (3) férfi meddőség (1) fertőtlenítés (5) fertőtlenítő (3) fertőzés (7) feszültség (1) feszültségoldás (1) fiatalság (1) figyelem (1) figyelmesség (1) film (1) firka (1) fogadalom (1) fogantatás (2) fogyás (11) fogyás szülés után (1) fogyókúra (2) folt (1) folteltávolítás (1) folyadékbevitel (1) fordulópont (1) forró csoki (1) fotózás (1) főtt tojás (1) főzés (1) főzött gyurma (1) függőség (1) fül-orr-gégész (1) fürdő (5) fürdőkúra (2) fűszer (2) fűszernövény (1) gabonapehely (1) garázs (1) gasztronómia (1) gátlás (2) gátlásos (1) Gingalló Csokoládéműhely (1) gluténmentes (1) gomba (1) Görögország (1) gyanta (1) gyerek (41) gyerekbarát (1) gyerekbetegség (3) gyerekek (1) gyerekhoroszkóp (7) gyerekjáték (1) gyerekkönyv (10) gyerekkor (1) gyerekkori depresszió (1) gyerekkori félelem (1) gyereklélek (1) gyerekmenü (1) gyereknap (2) gyereknevelés (1) gyerekorvos (1) gyerekprogram (2) gyerekpszichológus (2) gyerektartás (1) gyerekülés (1) gyerekvállalás (4) gyermek (1) gyermekágy (1) gyermeknefrológus (1) gyermekotthon (1) gyermekpszichológus (2) gyermekvállalás (1) gyes (1) gyógyfürdő (2) gyógynövény (1) gyógyszer (1) gyógytea (1) gyógyulás (3) gyógyvíz (2) gyömbér (1) Győri Ildikó (3) gyümölcs (1) gyurma (1) gyurma készítés (1) gyurma otthon (1) gyurma recept (1) habfürdő (1) hagyomány (1) haj (1) Halak (2) Halak gyerek (1) Halak horoszkóp (1) hálószoba (2) harmónia (2) háromnapos láz (1) hasfájás (3) hasfájós baba (3) hátfájás (1) havi vérzés (1) ház (2) hazai turizmus (1) házaspár (1) házasság (6) házasságkötés (1) háziállat (3) házimunka (1) Herceghalom (2) hétvége (2) hét év (1) Hévíz (2) hiánytünet (1) hideg (2) hidratálás (1) higiénia (1) hiperaktiv (1) hiperaktivitás (1) hipó (1) hiszti (1) hit (1) hőemelkedés (1) hólyag (1) homoszexualitás (1) honvágy (1) hordozás (6) hordozási tanácsadó (1) hordozó (1) hormonok (1) hormonzavar (1) horoszkóp (21) hőség (1) hosszú hétvége (2) hotel (3) húgyhólyag (1) hurrikán (1) hűség (1) húsvét (5) húsvéti ajándék (1) húsvéti sonka (1) húsvéti tojás (1) hűtlenség (1) hüvelygomba (1) idegen nyelv (1) idő (1) időjárás (1) idősödés (1) igazság (1) IKEA (1) Ikrek (6) Ikrek anya (1) ikrek csillagjegy (1) ikrek gyerek (2) ikrek horoszkóp (2) Ikrek kapcsolat (1) Ikrek összeillés (1) Ikrek szülő (1) Ikrek tulajdonság (1) illat (4) illóolaj (1) immunerősítés (3) immunrendszer (2) immuntréning (1) influenza (3) ingyenes koncert (1) innováció (1) intelligencia (2) interjú (3) internet (1) intim szőrtelenítés (1) inzulinrezisztencia (1) ir (1) irígység (1) Irma (1) író (1) ISARA (4) iskola (6) iskolai zaklatás (2) ismerkedés (2) ital (2) ivókúra (1) járvány (9) játék (8) játék fából (1) jézuska (1) jobbkezes (1) jóga (1) joghurt (1) jótékonyság (2) kabát (1) kábítószer (1) kakaó (1) kakaós kuglóf (1) kaland (1) kamarazene (1) kamaszkor (1) kapcsolat (10) kapcsolatok (1) kapcsolattartás (1) kapor (1) karácsony (5) karácsonyfa (1) karácsonyi ajádnék (1) karácsonyi ajándék (2) karácsonyi készülődés (1) karantén (6) kardamom (1) karrier (4) kása (1) katasztrófa (1) kávé (2) kávézó (1) kedvenc (2) kedvezmény (2) Kégl Ági (1) Kégl Ágnes (1) keksz (1) kert (2) kéz (1) kezeles (1) kézfertőtlenítés (5) kézfertőtlenítő (3) kézipoggyász (1) kézmosás (3) kézmüves (1) kiégés (1) kijárási korlátozás (2) kijárási tilalom (1) kikapcsolódás (9) kiközösítés (1) kimerültség (2) Kína (1) kirándulás (8) kiruccanás (5) kisbaba (3) kisgyerek (1) kismama (2) kismamatorna (1) kitartás (1) kíváncsiság (1) kocsi (2) koffeinmentes (1) koffeinmentes kávé (1) kókuszolaj (1) Kolibri Kiadó (1) kólika (1) kolléga (2) kommunikáció (3) koncert (2) konfliktus (4) konyhakert (1) könyv (12) könyvajánló (3) könyvújdonság (2) kórház (1) kórokozó (2) koronavírus (11) koronavírus-fertőzés (2) koronavírus szövődmény (1) koronavírus teszt (1) Kos (5) kötődés (3) kötődő nevelés (4) közlekedés (1) közlekedésbiztonság (1) kozmetikum (4) kreatív (1) kreativitás (4) krízis (1) krízisvonal (1) kuglóf (1) kuglóf recept (1) külföld (2) különleges név (1) kurkuma (1) kürtőskalács (1) kürtőskalács forma (1) kürtőskalács recept (1) kürtőskalács sütés (1) kutya (1) lábbeli (1) lakás (3) Lakatos Márk (1) láthatás (1) látnivaló (7) látnivalók (1) láz (2) lázcsillapítás (2) lázgörcs (1) leégés (1) legjobb barátnők (1) LEGO (2) lélek (1) lelki segély (1) lelki terror (1) LErbolario (2) leszokás (1) levendula (1) Libri Kiadó (1) lime (1) lisztmentes (1) London (1) LUSH (2) lustaság (1) macska (4) magánügy (1) magány (1) Magyarország (1) magyar népmese (1) magzatvédő vitamin (2) mama (2) mangó (1) margitsziget (3) Martonvasar (1) mascarpone (2) másság (1) masszázs (2) matek (1) matematika (1) Máté Gábor (1) meddőség (3) Mediátor (1) megcsalás (1) megelőzés (7) megfázás (4) meglepetés (1) mélypont (1) menő (1) Menő Mamik (1) menstruáció (2) Mentesen is teljesen (1) menzesz (1) méregtelenítés (1) Mérleg (4) Mérleg anya (1) Mérleg csillagjegy (2) Mérleg gyerek (1) Mérleg horoszkóp (2) Mérleg kapcsolat (1) Mérleg nő (1) Mérleg szülő (1) Mérleg tulajdonság (1) mese (4) mesekönyv (2) mézeskalács (1) meztelen (1) meztelenség (1) Mikulás (2) mintavétel (1) mobiltelefon (2) mondóka (1) morzsasüti (1) mosás (2) mosógép (1) mosókapszula (1) mosószer (2) motiváció (1) mozgás (2) mozgékony gyerek (1) mozi (1) mozifilm (1) munka (9) munkahely (6) munkavállalás (2) müzli (1) nagycsalád (1) náhta (1) nap (1) napozás (3) napszemüveg (1) napvédelem (3) narancsbőr (2) narancsbőr ellen (1) narancsbőr kozmetikum (1) nászút (1) nátha (3) natúrkozmetikum (4) nefrológus (1) nemalvás (1) nemzeti filharmonikusok (1) népmese (1) netszerelem (1) név (1) nevelés (9) névválasztás (1) (2) nőgyógyász (2) női bajok (1) Nők (1) Nőnap (1) nőnapi ajándék (1) nőnapi ajándékötlet (1) Nono Pantalon (1) növény (1) nyár (5) nyaralás (4) nyári szünet (2) nyelvtanulás (1) nyelvtudás (1) Nyilas (3) Nyilas gyerek (1) Nyilas horoszkóp (1) nyújtás (1) nyújtógyakorlat (1) odafigyelés (1) okostelefon (1) Olaszország (3) olasz konyha (1) Oliva Étterem Veszprém (1) Oliva Hotel és Étterem (2) Oliva Hotel Veszprém (1) öltözet (1) öltözködés (2) olvasás (6) önbizalom (2) önéletrajz (1) önkéntes karantén (1) online koncert (1) online tanulás (1) önvédelem (1) orbánc (1) Ördög Nóri (1) öregedés (1) óriásplakát (1) örökbefogadás (1) örök barátság (1) öröm (1) Oroszlán (4) Oroszlán csillagjegy (1) Oroszlán gyermek (1) Oroszlán horoszkóp (1) orvos (3) őssejt (2) őssejt-adományozás (2) összefogás (1) ősz (1) őszi cseme (1) őszi csemegék (4) osztály (1) osztálykirándulás (1) osztálytárs (1) őszülés (1) ősz haj (1) ötlet (1) otthon (3) óvoda (2) OVSZ (1) pajzsmirigy (1) pandemia (1) Pandora (1) panír (1) papucs (1) parfüm (3) párkapcsolat (6) Park Kiadó (1) párválasztás (1) Paulo Coelho (1) pcos (1) pedagógus (2) példa (1) pelenka (1) penne (1) pénz (2) pénzbüntetés (1) Petrovszki Petra (1) piac (1) pici and the city (1) pihenés (13) pince (1) piskóta (1) pite (1) pitetészta (1) popsitörlő (1) prevenció (4) program (7) programajánló (9) prűd (1) pszichológia (16) pszichológus (8) rajz (1) Rák (5) rakott krumpli (1) Rák anya (1) Rák csillagjegy (2) Rák horoszkóp (1) Rák kapcsolat (1) Rák nő (1) Rák tulajdonság (1) randi (1) rántott sajt (1) rebarbara (1) recept (14) regenerálódás (2) reggel (1) reggeli (2) reklámarc (1) relax (1) rémálom (1) rend (1) rendetlenség (1) rendrakás (1) repülés (1) repülő (2) repülőtér (1) repülőút (2) reziliencia (1) róka (1) romantika (1) rózsa (1) rózsaillat (1) ruha (3) rúzs (1) sáfrány (1) sajt (2) sajttorta (1) saláta (1) Sárvár (1) sebész (1) segítség (5) selejtezés (1) (1) siker (11) sikerélmény (2) sikeres fogyás (1) sikeres fogyókúra (1) sikersztori (3) Skorpió (4) Skorpió gyerek (1) Skorpió horoszkóp (2) skorpió nő (1) skorpió szülő (1) smoothie (2) sni (1) (1) só-liszt gyurma (1) só-liszt gyurma recept (1) sófogyasztás (1) sógornő (1) sonka (1) sósav (1) sport (3) Starbucks (1) strand (2) Strandok Éjszakája (1) strandszezon (1) stressz (7) stresszoldás (2) Sunday Brunch (1) sütemény (4) sütés (2) süti (4) sütőtök (1) Svábhegyi Gyógyintézet (1) szabadság (1) szakértő (1) Szakítás (1) szálloda (2) szauna (2) szegfűszeg (1) szem (2) személyiség (6) szemszín (1) szemüveg (1) szennyes (1) szépség (2) szerelem (16) szerelmesek napja (1) szerencse (1) szeretet (6) szex (3) szex szülés után (1) szilveszter (2) szín (2) szingli (2) szív (1) szívbetegség (1) szobatisztaság (1) szökés (1) szókincs (1) szőlő (1) szomszéd (1) szoptatás (1) szőr (1) szórakozás (1) szorongás (3) szorongás bepisilés (1) szőrtelenítés (3) szülés (9) szülésfotózás (1) szülés utáni depresszió (1) születés (1) szülő (18) szülő-gyerek (1) szülő-gyerek kapcsolat (10) szülőhoroszkóp (1) szünidő (1) szűrővizsgálat (1) Szűz (4) Szűz anya (1) Szűz csillagjegy (2) Szűz gyerek (2) Szűz horoszkóp (2) Szűz jegy (1) Szűz jellem (1) Szűz nő (1) Szűz személyiség (1) Szűz szülő (1) Szűz tulajdonság (1) tablet (2) takarítás (2) tanár (2) tanulás (2) táplálékkiegészítő (1) táplálkozás (2) tápszer (1) társkeresés (6) társkereső (1) tartalmas időtöltés (1) tavaszi fáradtság (1) távkapcsolat (2) tea (1) teafaolaj (1) teafőzés (1) tehetség (1) tejmentes (1) tejmetnes (1) tejszínhab. reggeli (1) tél (2) Télapó (1) telefon (1) téli bőrápolás (1) téli sport (1) téli wellness (2) terhesség (1) terhesvitamin (1) termál (2) termálfürdő (3) termálvíz (2) termékenység (3) természetes szépség (1) természetes szülés (1) test (2) testápolás (1) testápoló (2) testvér (2) teszt (5) tészta (2) tésztaétel (1) tévhit (1) tinédzser (1) tippek (1) tiramisu (2) tisztaság (3) tojás (1) tojásmentes (1) tojássaláta (1) tolerancia (2) tonhal (1) törlőkendő (1) torna (2) torokgyulladás (1) torta (2) törvény (1) totyogó (1) tradíció (1) trend (1) tudomány (1) tulajdonság (1) tunetek (1) turmix (3) tüsszentés (2) üdítő (1) udvar (1) ügyelet (1) Ügyvéd (1) újdonság (5) újév (3) újévi fogadalom (1) újrakezdés (1) újszülött (1) új év (3) új film (1) ultrahang (1) uniszex ajándék (1) ünnep (2) ünnepi készülődés (3) úszás (1) úszásoktatás (1) uszoda (1) út (1) utazás (19) utazás cukorbetegen (1) utazás cukorbetegséggel (1) utazás diabétesz (1) uv-a (1) uv-b (1) üzletnyitás (1) uzsonna (1) vacsora (2) vakáció (5) Válás (2) Valentin nap (2) Válóper (2) várandósság (4) varázspalló (1) vasalás (1) vásárlás (1) vega (1) vegyszermentes (1) vélemény (1) vér (1) véradás (2) Verona (1) vérplazma (1) vérvétel (1) vese (1) veszekedés (1) veszély (1) Veszprém (3) videójáték (1) világjárvány (1) virág (1) vírus (9) vírusölő (1) vita (1) vitalitás (1) vitamin (6) vitaminhiány (1) víz (1) vízbiztonság (1) vízöntő (1) vizsga (1) vizsgadrukk (1) vodka (1) VV Ági (1) Waldorf saláta (1) wellness (10) wellness hotel (1) zab (1) zabpehely (1) zabpelyhes keksz (1) zaklatás (2) zene (1) zöldség (3) zöld turmix (1) Zsámbék (1) Zsarolás (1) zsebpénz (1) zsírégetés (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása