Tomi Csodaországban - Megtaláltuk az igazi Gyerekparadicsomot!

A szomszédos Ausztria sosem okozott csalódást, ha külföldi kiruccanáshoz támadt kedvünk, ezúttal arról is megbizonyosodhattunk, hogy akkor is tökéletes lehet a vakáció egy síparadicsomban, ha nem állunk szoros barátságban a lécekkel.

Most a felső-ausztriai Gosau felé vettük az irányt Tomival, aki tavasszal lesz három éves. Ha csak édeskettesben vágtunk volna neki a hosszúnak ígérkező útnak – Budapestről körülbelül 6 és fél óra kényelmes tempóban, pihenők beiktatásával –, különösebben nem izgultam volna, de kisgyerekkel azért körülményesebbnek tűnt a készülődés. Akit csak ez tartana vissza az indulástól, nyugodtan intsen búcsút a pakolással járó stressznek: a Leading Family Hotel and Resort Dachsteinkönig****S-ben tényleg minden a családokról és a gyerekekről szól. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a szálloda kialakításakor maximálisan törekedtek arra, hogy a vendégek otthon érezzék magukat, és ezt a küldetést sikerrel teljesítették. Európa egyik legizgalmasabb és legtöbb innovációt ígérő családi szállodája 2016 decemberében nyitotta meg kapuit, megálmodói valódi profik.

 

Az igazi Gyerekparadicsom


Helyezd magad kényelembe!


A szállodában nem kevesebb, mint 105 családi lakosztály és 12 üdülővilla (amelyek között találunk önálló és ikervillákat is a nagyobb társasággal érkezőknek) várja tárt karokkal a vendégeket. A villák különlegessége a saját szauna, így az ott pihenők bármikor átadhatják magukat a wellness örömének, anélkül, hogy egy lépést is tennének. Érkezéskor kedvesen fogadják a vendégeket a recepción, szerintem mindenkinek megakad a szeme a szálloda dolgozóinak viseletén, ami a helyi hagyományokat tükrözi. A gyors bejelentkezést követően mindenkit személyesen kísérnek a szobájába, és közben lényegretörő útbaigazítást tartanak arról, hogy mit hol találunk majd a kiruccanás alatt. Nem kell megijedni, ha nem sikerül mindent a memóriánkba vésni, a szobában ugyanis találunk egy táblagépet, amiben minden hasznos információt megtalálunk.

A tágas szoba egyszerre elegáns és barátságos, benne van minden, ami a kényelemhez kell. Kialakítása maximálisan családbarát: nem csak külön gyerekszobát találunk benne, hanem egy hangulatos kis kuckót is, ami leginkább egy kipárnázott odúhoz hasonlít. Ezt már a totyogók is lelkesen birtokba veszik – tökéletes búvóhely lehet például a délutáni alváshoz, ha a sziesztához nem érné be a kicsi a gyerekszoba kényelmes ágyikójával – de a kamaszok számára is elsőosztályú zug lehet, ha félrevonulnának olvasni, zenét hallgatni vagy internetezni.

A fával borított gardrób elnyeli a bőröndöket, a cipőket, a kabátokat és a ruhákat, így nem kell ezeket kerülgetni az ittlétünk alatt. A fürdőszobába bekészített pipereholmik nem csak a felnőttek kényelmét szolgálják, a kicsiknek egy nagy csomag nedves törlőkendőt is elhelyeznek itt, amire természetesen nem csak a pelenkacsere során vehetjük hasznát, hanem bármikor, amikor arcot vagy kezecskét kell törölni.

 

Ússz a boldogságban!

 

Jó hír a síelőknek

 

A síelők duplán örülhetnek, ugyanis a családi szálloda bejáratától mindössze 100 méterre található az a gondolás sífelvonó, ami a Dachstein West sípályára visz fel. Ez Felső-Ausztria legnagyobb síterepe, amit a legnagyobb tesztelő síportál, a www.skiresort.de is kitüntetett. A ,,Vezető családi és gyermek síterepek 80 km-es pályahosszal” kategóriában a legjobbnak választották!

 


XXL-es gyerekvilág


Tomi rögtön felfedezőútra indult a szobában, minden fiókot kihúzott és a szekrényajtók sem maradtak érintetlenül, így szereztünk tudomást a bekészített kávéról, teáról és egy rafináltan elrejtett praktikus szobai szemetesről. Nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy a hűtőben, ami máshol a minibárnak ad helyet, csak egy kártyát találtunk, amin az állt, hogy gyerekbarát szálloda lévén nem töltik fel automatikusan a fridzsidereket alkoholos italokkal és rágcsálnivalókkal, aki mégis erre vágyik, a recepción jelezheti az igényét. Mi nem éltünk a lehetőséggel, helyette nagyra értékeltük a figyelmességet, már csak azért is, mert így Tomi hamar elvesztette a hűtő iránti érdeklődését, és nem nyitogatta az ajtaját naponta százszor.

Bár a gyerekszobában találtunk egy nagy doboz építőjátékot – így azok a gyerekek sem unatkoznak a szobában, akinek a szülei elfelejtenének játékot pakolni – jobbnak láttuk, ha felfedezzük az XXL-es gyerekbirodalmat, amihez hasonlóval talán egyetlen szálloda sem büszkélkedhet. Mint megtudtuk, a csecsemőkre már életük hetedik napjától vigyáznak a szakképzett dadusok, amíg a szülők síelnek, élvezik a wellness részleg nyújtotta szolgáltatásokat vagy épp a hozzáértő masszőrök kezei alatt lazítanak. Az apróságokra a hét minden napján, 8 és 21 óra között ügyel a húsz fős, javarészt óvodapedagógusokból álló kvalifikált csapat, a gyerekek minden igényét kielégítve. Nem csak a szórakozásukról gondoskodnak, hanem tisztába is teszik, megetetik és álomba is ringatják a gyerekeket. Mi sosem hagytuk magára Tomit a hatalmas belső játszótéren, így betekintést nyerhettünk a több nyelven beszélő gyerekvigyázók munkájába, akik tényleg lelkiismeretesen teszik a dolgukat. Ha a szülők úgy döntenek, hogy a dadusok gondjára bízzák a csemetéjüket, a gyerek nevét ráírják egy matricára és azt a ruhájára ragasztják, kap egy apró kütyüt is, ami a kijáratnál azonnal ,,becsipog”, ha a kicsi kereket akarna oldani.

A belső gyerekbirodalom 2000 négyzetméteres területen fekszik, mozi, színház, két emeletnyi sportpálya, családi tekepálya, tornaterem, golf-szimulátor (ami rossz időben örvend igazán nagy népszerűségnek) és dodzsempálya gondoskodik a felhőtlen szórakozásról, életkortól függetlenül. A legnagyobb strapának minden bizonnyal a 100 méter hosszú vízicsúszda van kitéve a fürdőrészlegen, ahol külön élménymedencéket és gyerekszaunát alakítottak ki a kicsiknek. A lobbyban, ahol éjjel-nappal válogathatunk és korlátlanul fogyaszthatunk a hívogató finomságokból, a gyerekek nagy örömére üvegfalon keresztül betekintést nyerhetünk egy parasztudvar állatainak mindennapjaiba, a szállodából kilépve pedig meg is simogathatjuk a kedves jószágokat.

 

Barátságos négylábúak


A nagyokat is nagyra tartják

 

Ernst Mayer, a szálloda egyik alapítója azt vallja, hogy a családi üdülés akkor mondható tökéletesnek, ha nem csak a gyerekeket, hanem a szüleiket is kényeztethetik – nos, erről a hotelben egy 1000 négyzetméteres, luxus kivitelű wellnessrészleg gondoskodik, ahol gyerekjáték a regenerálódás és a pihenés. És ha már a testi kényeztetésnél tartunk, mindenképpen szót kell ejtenünk a rendkívül színvonalas étteremről, ahol az egészséges fogások óriási választékával és látványkonyhával várják az éhes vendégeket. A gyerekeknek külön mini-konyhát alakítottak ki, ahol a változatos menüt az ő magasságuknak megfelelő pulton vonultatják fel. Persze gondoltak azokra az apróságokra is, akik még nem tudják magukat kiszolgálni – nekik szupermarketeket megszégyenítő bébiétel-választékkal kedveskedik a szálloda.

 

 

Bár első pillantásra úgy tűnhet, ez is a kisebbek kényelmét szolgálja, mégis óriási segítséget jelenthet az anyukáknak: a szálloda minden mosdójában találunk pelenkázót, de nem csak amolyan szimplát, hanem fantasztikusan felszereltet. Minden méretben rendelkezésre áll pelenka, kéznél van a popsitörlő, sőt – bár a higiénia tökéletes – egyszer használatos vízhatlan babaalátétről is gondoskodnak. Különösen hasznos lehet ez azoknak a kisgyerekeseknek, akik már kijelentkeztek a szobájukból, ám a hazaút előtt szükségessé válik egy gyors látogatás a mosdóban.

A recepción a család minden tagjától kedves meglepetéssel búcsúzik a szálloda: a felnőttek kapnak egy-egy csomaggal a szálloda saját gyógynövényes teakeverékéből, a gyerek pedig egy kis üveg ásványvizet vihetnek magukkal az útra, és mielőtt elhagynák a szállodát, választhatnak egy ajándékot a kijáratnál elhelyezett kincsesládából.

 

A kilátás a fitneszteremből is pazar!

Menőke-tipp:


Ha kedvet kaptál a gosaui vakációhoz, látogass el a www.dachsteinkoenig.at oldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz. A szállodát a Facebookon is érdemes kedvelni, például azért a sok hangulatos fotóért, amit követőikkel osztanak meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menoke.blog.hu/api/trackback/id/tr9416367626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Menőke

Friss topikok

Címkék

2019 (1) 2020 (1) 7 év (1) Abacus Hotel (3) adhd (1) ADHD (1) adomány (1) afrodiziákum (2) aggodalom (1) agresszió (2) ágybavizelés (1) ágybavizelés oka (1) ágytisztaság (1) ajakbalzsam (1) ajándék (11) ajándékötlet (7) ajándékötlet férfiaknak (2) ajándékötlet nőknek (1) ajándékozás (1) ajándék barátnak (1) ajándék barátnőnek (1) akció (2) aktív életmód (1) alakformálás (5) alapbetegség (1) alkohol (4) alkoholfüggőség (1) alkoholizmus (2) állás (3) álláskeresés (3) állat (1) állatbarát (1) állatkert (1) állatkertek éjszakája (1) állatszőr (1) állattartás (2) allergia (1) alma (2) almás desszert (1) almás édesség (1) almás pite (1) almás recept (1) almás sütemény (1) almás süti (1) almatorta (1) aloe vera (1) álom (2) altatás (1) alvás (7) alvászavar (1) ambíció (2) Amerika (1) angyal (1) antibiotikum (1) anya (3) anyaság (5) anyatej (1) anyatejes táplálás (1) anyós (2) anyuka (1) apa (1) apák napja (1) apás szülés (1) apuka (1) asztrológia (15) asztrológus (2) Auguszt Cukrászda (1) Ausztria (2) autó (3) autóút (1) baba (17) baba-mama (1) bababőr (1) babahordozás (8) babahordozó (9) babakocsi (1) babapiskóta (1) babaúszás (1) babavárás (7) baba hasfájás (2) baba neme (1) Bagdy Emőke (2) Bak (1) bak (1) Baktay Zelka (1) baktérium (2) baleset (1) balesetmegelőzés (1) balkezes (1) balkezesek (1) balkezesség (1) balkezesség előfordulása (1) balkezesség előnye (1) balkezes átszoktatás (1) balkezes gyerek (1) balkezes írás (1) balkezes olló (1) banán (1) bántalmazás (3) barátnő (1) barátság (1) Barbie (1) Barbie baba (1) barnaság (1) barnulás (1) batáta (1) bátorság (3) bazsalikom (2) bazsalikom gondozás (1) bazsalikom gondozása (1) bazsalikom nevelés (1) bazsalikom öntözés (1) bazsalikom teraszon (1) Beethoven (1) béke (2) bélyeg (1) bélyegmúzeum (1) bemutató (1) bepisil (1) bepisilés (1) bepisilés oka (1) bepisilés okai (1) bepisilő gyerek (1) bepisil éjszaka (1) beszólás (1) betegség (7) beteg gyerek (3) Bika (5) Bika horoszkóp (1) Bika szülő (1) Bika tulajdonság (1) bikiniszezon (2) bizalom (1) biztonság (3) bölcsesség (2) boldog (1) boldogság (9) boldogtalanság (1) bőrápolás (4) bőrápolás kókuszolajjal (1) bőrfeszesítés (1) bőrfeszesítő (1) bőrgyógyász (1) bőrönd (1) borotva (2) borotválkozás (1) Braun (3) Braun prize (1) budakeszi vadaspark (1) Budapest (3) Bük (1) buli (2) büntetés (1) burnout (1) büszkeség (2) cappuccino (1) cékla (1) cellulit (1) cellulitisz (1) cica (3) cipó (2) cipótisztítás (1) citrom (1) coach (1) Corvina Kiadó (1) covid (2) covid-tünet (1) covid19 (2) Covid szövődmény (1) crumble (1) család (24) családalapítás (2) családbarát (1) családi nyaralás (1) családjog (1) családon belüli erőszak (1) császármetszés (1) csendeskönyv (1) csili (1) csillagászat (1) csillagjegy (6) csoki (4) csokiműhely (1) csokitorta (1) csokoládé (4) csomagolás (1) csontritkulás (1) csúfolódás (1) cukor (1) cukorbeteg (1) cukorbetegség (1) cukorbetegség szövődmény (1) cukorbeteg láb (1) cukortartalom (1) cukrászda (1) cukros üdítő (1) cumisüveg (1) curry (1) d-vitamin (2) d-vitamin hiány (1) danza di fiori (1) Debrecen (1) dekoráció (1) depresszió (3) desszert (10) diabétesz (1) diák (1) diéta (3) dió (1) díszítés (1) divat (2) divat trend (1) dohányzás (2) donáció (1) donor (1) döntés (1) Dr. Kollák Zita (1) Dr. Kovács Tibor (1) Dr. Máté Gábor (1) Dr. Ranschburg Jenő (1) Dr. Spányik András (1) Dr. Szabó Tamás (1) Dr. Tűű László (1) Dr. Zacher Gábor (2) ebéd (2) ébredés (1) édesburgonya (1) édesség (10) edzés (1) egészség (8) egészséges életmód (2) egészséges ételek (1) egészséges reggeli (1) egészséges táplálkozás (2) egészségmegőrzés (1) egyedüllét (1) egyke (1) egykék (1) éjszaka (1) éjszakai ágybavizelés (1) éjszakai bepisilés (1) éjszakázás (1) ékszer (1) életmentés (1) életmódváltás (1) elfogadás (1) élmény (1) élményfürdő (2) előléptetés (1) előszoba (1) elsősegély (1) eltévedt (1) eltűnés (1) elveszett (1) ember (1) endokrinológia (1) energia (2) ennivaló (1) eper (2) epertorta (1) epilátor (2) érdekesség (2) érettségi (1) érettségi vizsga (1) ergonomikus hordozó (2) ergonomikus hordozók (1) erő (1) erőszak (1) erőtlenség (1) esélyegyenlőség (1) esküvő (4) esküvőszervező (1) ételallergia (1) étkezés (1) étterem (1) Etyek (1) év gyerekkönyve (1) év könyve (1) fából készült játék (1) fahéj (2) fajáték (1) fapados (1) fáradtság (1) Farkas Róbert (1) fejlesztés (1) fejlődési rendellenesség (1) feketebors (1) félelem (2) felfázás (1) félrelépés (1) féltékenység (1) férfi (3) férfi meddőség (1) fertőtlenítés (5) fertőtlenítő (3) fertőzés (7) feszültség (1) feszültségoldás (1) fiatalság (1) figyelem (1) figyelmesség (1) film (1) firka (1) fogadalom (1) fogantatás (2) fogyás (11) fogyás szülés után (1) fogyókúra (2) folt (1) folteltávolítás (1) folyadékbevitel (1) fordulópont (1) forró csoki (1) fotózás (1) főtt tojás (1) főzés (1) főzött gyurma (1) függőség (1) fül-orr-gégész (1) fürdő (5) fürdőkúra (2) fűszer (2) fűszernövény (1) gabonapehely (1) garázs (1) gasztronómia (1) gátlás (2) gátlásos (1) Gingalló Csokoládéműhely (1) gluténmentes (1) gomba (1) Görögország (1) gyanta (1) gyerek (41) gyerekbarát (1) gyerekbetegség (3) gyerekek (1) gyerekhoroszkóp (7) gyerekjáték (1) gyerekkönyv (10) gyerekkor (1) gyerekkori depresszió (1) gyerekkori félelem (1) gyereklélek (1) gyerekmenü (1) gyereknap (2) gyereknevelés (1) gyerekorvos (1) gyerekprogram (2) gyerekpszichológus (2) gyerektartás (1) gyerekülés (1) gyerekvállalás (4) gyermek (1) gyermekágy (1) gyermeknefrológus (1) gyermekotthon (1) gyermekpszichológus (2) gyermekvállalás (1) gyes (1) gyógyfürdő (2) gyógynövény (1) gyógyszer (1) gyógytea (1) gyógyulás (3) gyógyvíz (2) gyömbér (1) Győri Ildikó (3) gyümölcs (1) gyurma (1) gyurma készítés (1) gyurma otthon (1) gyurma recept (1) habfürdő (1) hagyomány (1) haj (1) Halak (2) Halak gyerek (1) Halak horoszkóp (1) hálószoba (2) harmónia (2) háromnapos láz (1) hasfájás (3) hasfájós baba (3) hátfájás (1) havi vérzés (1) ház (2) hazai turizmus (1) házaspár (1) házasság (6) házasságkötés (1) háziállat (3) házimunka (1) Herceghalom (2) hétvége (2) hét év (1) Hévíz (2) hiánytünet (1) hideg (2) hidratálás (1) higiénia (1) hiperaktiv (1) hiperaktivitás (1) hipó (1) hiszti (1) hit (1) hőemelkedés (1) hólyag (1) homoszexualitás (1) honvágy (1) hordozás (6) hordozási tanácsadó (1) hordozó (1) hormonok (1) hormonzavar (1) horoszkóp (21) hőség (1) hosszú hétvége (2) hotel (3) húgyhólyag (1) hurrikán (1) hűség (1) húsvét (5) húsvéti ajándék (1) húsvéti sonka (1) húsvéti tojás (1) hűtlenség (1) hüvelygomba (1) idegen nyelv (1) idő (1) időjárás (1) idősödés (1) igazság (1) IKEA (1) Ikrek (6) Ikrek anya (1) ikrek csillagjegy (1) ikrek gyerek (2) ikrek horoszkóp (2) Ikrek kapcsolat (1) Ikrek összeillés (1) Ikrek szülő (1) Ikrek tulajdonság (1) illat (4) illóolaj (1) immunerősítés (3) immunrendszer (2) immuntréning (1) influenza (3) ingyenes koncert (1) innováció (1) intelligencia (2) interjú (3) internet (1) intim szőrtelenítés (1) inzulinrezisztencia (1) ir (1) irígység (1) Irma (1) író (1) ISARA (4) iskola (6) iskolai zaklatás (2) ismerkedés (2) ital (2) ivókúra (1) járvány (9) játék (8) játék fából (1) jézuska (1) jobbkezes (1) jóga (1) joghurt (1) jótékonyság (2) kabát (1) kábítószer (1) kakaó (1) kakaós kuglóf (1) kaland (1) kamarazene (1) kamaszkor (1) kapcsolat (10) kapcsolatok (1) kapcsolattartás (1) kapor (1) karácsony (5) karácsonyfa (1) karácsonyi ajádnék (1) karácsonyi ajándék (2) karácsonyi készülődés (1) karantén (6) kardamom (1) karrier (4) kása (1) katasztrófa (1) kávé (2) kávézó (1) kedvenc (2) kedvezmény (2) Kégl Ági (1) Kégl Ágnes (1) keksz (1) kert (2) kéz (1) kezeles (1) kézfertőtlenítés (5) kézfertőtlenítő (3) kézipoggyász (1) kézmosás (3) kézmüves (1) kiégés (1) kijárási korlátozás (2) kijárási tilalom (1) kikapcsolódás (9) kiközösítés (1) kimerültség (2) Kína (1) kirándulás (8) kiruccanás (5) kisbaba (3) kisgyerek (1) kismama (2) kismamatorna (1) kitartás (1) kíváncsiság (1) kocsi (2) koffeinmentes (1) koffeinmentes kávé (1) kókuszolaj (1) Kolibri Kiadó (1) kólika (1) kolléga (2) kommunikáció (3) koncert (2) konfliktus (4) konyhakert (1) könyv (12) könyvajánló (3) könyvújdonság (2) kórház (1) kórokozó (2) koronavírus (11) koronavírus-fertőzés (2) koronavírus szövődmény (1) koronavírus teszt (1) Kos (5) kötődés (3) kötődő nevelés (4) közlekedés (1) közlekedésbiztonság (1) kozmetikum (4) kreatív (1) kreativitás (4) krízis (1) krízisvonal (1) kuglóf (1) kuglóf recept (1) külföld (2) különleges név (1) kurkuma (1) kürtőskalács (1) kürtőskalács forma (1) kürtőskalács recept (1) kürtőskalács sütés (1) kutya (1) lábbeli (1) lakás (3) Lakatos Márk (1) láthatás (1) látnivaló (7) látnivalók (1) láz (2) lázcsillapítás (2) lázgörcs (1) leégés (1) legjobb barátnők (1) LEGO (2) lélek (1) lelki segély (1) lelki terror (1) LErbolario (2) leszokás (1) levendula (1) Libri Kiadó (1) lime (1) lisztmentes (1) London (1) LUSH (2) lustaság (1) macska (4) magánügy (1) magány (1) Magyarország (1) magyar népmese (1) magzatvédő vitamin (2) mama (2) mangó (1) margitsziget (3) Martonvasar (1) mascarpone (2) másság (1) masszázs (2) matek (1) matematika (1) Máté Gábor (1) meddőség (3) Mediátor (1) megcsalás (1) megelőzés (7) megfázás (4) meglepetés (1) mélypont (1) menő (1) Menő Mamik (1) menstruáció (2) Mentesen is teljesen (1) menzesz (1) méregtelenítés (1) Mérleg (4) Mérleg anya (1) Mérleg csillagjegy (2) Mérleg gyerek (1) Mérleg horoszkóp (2) Mérleg kapcsolat (1) Mérleg nő (1) Mérleg szülő (1) Mérleg tulajdonság (1) mese (4) mesekönyv (2) mézeskalács (1) meztelen (1) meztelenség (1) Mikulás (2) mintavétel (1) mobiltelefon (2) mondóka (1) morzsasüti (1) mosás (2) mosógép (1) mosókapszula (1) mosószer (2) motiváció (1) mozgás (2) mozgékony gyerek (1) mozi (1) mozifilm (1) munka (9) munkahely (6) munkavállalás (2) müzli (1) nagycsalád (1) náhta (1) nap (1) napozás (3) napszemüveg (1) napvédelem (3) narancsbőr (2) narancsbőr ellen (1) narancsbőr kozmetikum (1) nászút (1) nátha (3) natúrkozmetikum (4) nefrológus (1) nemalvás (1) nemzeti filharmonikusok (1) népmese (1) netszerelem (1) név (1) nevelés (9) névválasztás (1) (2) nőgyógyász (2) női bajok (1) Nők (1) Nőnap (1) nőnapi ajándék (1) nőnapi ajándékötlet (1) Nono Pantalon (1) növény (1) nyár (5) nyaralás (4) nyári szünet (2) nyelvtanulás (1) nyelvtudás (1) Nyilas (3) Nyilas gyerek (1) Nyilas horoszkóp (1) nyújtás (1) nyújtógyakorlat (1) odafigyelés (1) okostelefon (1) Olaszország (3) olasz konyha (1) Oliva Étterem Veszprém (1) Oliva Hotel és Étterem (2) Oliva Hotel Veszprém (1) öltözet (1) öltözködés (2) olvasás (6) önbizalom (2) önéletrajz (1) önkéntes karantén (1) online koncert (1) online tanulás (1) önvédelem (1) orbánc (1) Ördög Nóri (1) öregedés (1) óriásplakát (1) örökbefogadás (1) örök barátság (1) öröm (1) Oroszlán (4) Oroszlán csillagjegy (1) Oroszlán gyermek (1) Oroszlán horoszkóp (1) orvos (3) őssejt (2) őssejt-adományozás (2) összefogás (1) ősz (1) őszi cseme (1) őszi csemegék (4) osztály (1) osztálykirándulás (1) osztálytárs (1) őszülés (1) ősz haj (1) ötlet (1) otthon (3) óvoda (2) OVSZ (1) pajzsmirigy (1) pandemia (1) Pandora (1) panír (1) papucs (1) parfüm (3) párkapcsolat (6) Park Kiadó (1) párválasztás (1) Paulo Coelho (1) pcos (1) pedagógus (2) példa (1) pelenka (1) penne (1) pénz (2) pénzbüntetés (1) Petrovszki Petra (1) piac (1) pici and the city (1) pihenés (13) pince (1) piskóta (1) pite (1) pitetészta (1) popsitörlő (1) prevenció (4) program (7) programajánló (9) prűd (1) pszichológia (16) pszichológus (8) rajz (1) Rák (5) rakott krumpli (1) Rák anya (1) Rák csillagjegy (2) Rák horoszkóp (1) Rák kapcsolat (1) Rák nő (1) Rák tulajdonság (1) randi (1) rántott sajt (1) rebarbara (1) recept (14) regenerálódás (2) reggel (1) reggeli (2) reklámarc (1) relax (1) rémálom (1) rend (1) rendetlenség (1) rendrakás (1) repülés (1) repülő (2) repülőtér (1) repülőút (2) reziliencia (1) róka (1) romantika (1) rózsa (1) rózsaillat (1) ruha (3) rúzs (1) sáfrány (1) sajt (2) sajttorta (1) saláta (1) Sárvár (1) sebész (1) segítség (5) selejtezés (1) (1) siker (11) sikerélmény (2) sikeres fogyás (1) sikeres fogyókúra (1) sikersztori (3) Skorpió (4) Skorpió gyerek (1) Skorpió horoszkóp (2) skorpió nő (1) skorpió szülő (1) smoothie (2) sni (1) (1) só-liszt gyurma (1) só-liszt gyurma recept (1) sófogyasztás (1) sógornő (1) sonka (1) sósav (1) sport (3) Starbucks (1) strand (2) Strandok Éjszakája (1) strandszezon (1) stressz (7) stresszoldás (2) Sunday Brunch (1) sütemény (4) sütés (2) süti (4) sütőtök (1) Svábhegyi Gyógyintézet (1) szabadság (1) szakértő (1) Szakítás (1) szálloda (2) szauna (2) szegfűszeg (1) szem (2) személyiség (6) szemszín (1) szemüveg (1) szennyes (1) szépség (2) szerelem (16) szerelmesek napja (1) szerencse (1) szeretet (6) szex (3) szex szülés után (1) szilveszter (2) szín (2) szingli (2) szív (1) szívbetegség (1) szobatisztaság (1) szökés (1) szókincs (1) szőlő (1) szomszéd (1) szoptatás (1) szőr (1) szórakozás (1) szorongás (3) szorongás bepisilés (1) szőrtelenítés (3) szülés (9) szülésfotózás (1) szülés utáni depresszió (1) születés (1) szülő (18) szülő-gyerek (1) szülő-gyerek kapcsolat (10) szülőhoroszkóp (1) szünidő (1) szűrővizsgálat (1) Szűz (4) Szűz anya (1) Szűz csillagjegy (2) Szűz gyerek (2) Szűz horoszkóp (2) Szűz jegy (1) Szűz jellem (1) Szűz nő (1) Szűz személyiség (1) Szűz szülő (1) Szűz tulajdonság (1) tablet (2) takarítás (2) tanár (2) tanulás (2) táplálékkiegészítő (1) táplálkozás (2) tápszer (1) társkeresés (6) társkereső (1) tartalmas időtöltés (1) tavaszi fáradtság (1) távkapcsolat (2) tea (1) teafaolaj (1) teafőzés (1) tehetség (1) tejmentes (1) tejmetnes (1) tejszínhab. reggeli (1) tél (2) Télapó (1) telefon (1) téli bőrápolás (1) téli sport (1) téli wellness (2) terhesség (1) terhesvitamin (1) termál (2) termálfürdő (3) termálvíz (2) termékenység (3) természetes szépség (1) természetes szülés (1) test (2) testápolás (1) testápoló (2) testvér (2) teszt (5) tészta (2) tésztaétel (1) tévhit (1) tinédzser (1) tippek (1) tiramisu (2) tisztaság (3) tojás (1) tojásmentes (1) tojássaláta (1) tolerancia (2) tonhal (1) törlőkendő (1) torna (2) torokgyulladás (1) torta (2) törvény (1) totyogó (1) tradíció (1) trend (1) tudomány (1) tulajdonság (1) tunetek (1) turmix (3) tüsszentés (2) üdítő (1) udvar (1) ügyelet (1) Ügyvéd (1) újdonság (5) újév (3) újévi fogadalom (1) újrakezdés (1) újszülött (1) új év (3) új film (1) ultrahang (1) uniszex ajándék (1) ünnep (2) ünnepi készülődés (3) úszás (1) úszásoktatás (1) uszoda (1) út (1) utazás (19) utazás cukorbetegen (1) utazás cukorbetegséggel (1) utazás diabétesz (1) uv-a (1) uv-b (1) üzletnyitás (1) uzsonna (1) vacsora (2) vakáció (5) Válás (2) Valentin nap (2) Válóper (2) várandósság (4) varázspalló (1) vasalás (1) vásárlás (1) vega (1) vegyszermentes (1) vélemény (1) vér (1) véradás (2) Verona (1) vérplazma (1) vérvétel (1) vese (1) veszekedés (1) veszély (1) Veszprém (3) videójáték (1) világjárvány (1) virág (1) vírus (9) vírusölő (1) vita (1) vitalitás (1) vitamin (6) vitaminhiány (1) víz (1) vízbiztonság (1) vízöntő (1) vizsga (1) vizsgadrukk (1) vodka (1) VV Ági (1) Waldorf saláta (1) wellness (10) wellness hotel (1) zab (1) zabpehely (1) zabpelyhes keksz (1) zaklatás (2) zene (1) zöldség (3) zöld turmix (1) Zsámbék (1) Zsarolás (1) zsebpénz (1) zsírégetés (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása